párkapcsolat szex LifeNight szexualitás szerelem nőnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nőnap tökéletes arra, hogy a párodtól kapott virág mellett te is egy kis meglepetéssel készülj az estére. Itt az ideje, hogy szabadjára engedd szexuális fantáziádat, és valami olyan dologgal csábítsd el a kedvesed, amire még csak nem is számított. Íme a Life.hu tippje egy buja estére.

Ne feledd: a nőnap rólad szól, és nem baj, ha az ünnepi kis tulipáncsokor mellé mást is megkívánsz a jeles napon. Még akkor is, ha egyébként a domina szerep nem áll annyira közel hozzá, próbáld ki, milyen egy olyan szerepet eljátszani, amelyben nemcsak megkívánod a másikat, de elvárásaid vannak vele szemben - sőt, ha a párod ezt nem érzi méltatlannak, akár utasításokat is adsz. Persze mindezt csakis szex közben.

Thinkstock
Thinkstock

Hidd el, nagyon be tudja indítani a pasikat az, ha ráébrednek: kedvesüknek olyan erotikus fantáziája van, amiről nem is álmodtak. Nagyon fontos, hogy magabiztos és méltóságteljes legyél, de mindemellett önmagad és párod szórakoztatására, valamint a szexi izgalom fokozása érdekében nyugodtan rá is játszhatsz az erős nő szerepére. Nem fontos combig érő lakkcsizmába bújnod, ha túlzásnak érzed, de egy fekete, dögös csipke vagy bőröv a nyakad körül, fekete vagy piros "selyemkorbács" - amivel hangsúlyt adsz a kéréseidnek - fokozhatják a szexi izgalmat.

Extra meglepetésként beöltözhetsz például bokától nyakig pántokba is, vehetsz csillogó, fekete mellényt, és ha nincs kéznél boszorkányosan izgalmas harisnya, egy sima fekete necc fölé tekerj a bokádtól induló, a combtöveknél célba érő szalagot, ami kígyóként öleli körbe a lábad, és amelynek kibogozása külön feladat párod számára.

Kipróbálhatsz más különleges tárgyakat is: szemmaszkot vagy könyékig érő kesztyűt, csak fantáziád szabhat határt a nőnapi erotikának.

Szextipp: Gyönyör házimunka közben (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130221-szex-szerelem-parkapcsolat-hazias-csabitas.htmlSzextipp: így vásárolj be a jó szexhez (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130207-szex-szerelem-parkapcsolat-szextipp-profi-kelleklista-a-jo-szexhez.htmlSzextipp: Ilyen a jó makkmasszázs (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130131-szex-szerelem-parkapcsolat-szextipp-ilyen-a-jo-makkmasszazs-18.htmlSzextipp: Vedd be a mentolt (is) a szádba (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130107-szex-szexualitas-parkapcsolat-vedd-be-a-mentolos-cukorkat-is.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.