drogprobléma fájdalomcsillapítás alkohol Grease
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű musical egyik főszereplője, Jeff Conaway túladagolta a fájdalomcsillapítókat - most kómában fekszik.  

Az 1978-ban a Grease-ben az egyik sármos T-Bird srácot, Kenickie-t alakító színész a menedzsere szerint nem éli túl a történteket. Jeff Conaway-re a házában találtak rá eszméletlenül, majd egy kaliforniai kórházba szállították.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az egykori szívtipró menedzsere, Kathryn Boole azt mondta, hogy az orvosok egyáltalán nem derűlátóak, de mindent megtesznek Jeff életéért, aki még mindig kómában fekszik. "Állítólag néhány napja egy picit megmozdította a fejét, de azóta semmiféle változást nem észleltünk" - vallotta egy bennfentes.

A hatvanéves színész egyébként hosszú ideje küzd alkohol- és drogproblémákkal - Conaway akkor lett a fájdalomcsillapítók rabja, amikor a 70-es években a Grease-t játszotta a Broadway színpadán, és megsérült a háta. A színész az utóbbi években kemény időszakon ment keresztül: tavaly januárban súlyosan lesérült a nyaka és a gerince is.

1980-ban a férfi feleségül vette Olivia Newton-John testvérét, Ronát. A párnak született egy fia, de öt évvel később elváltak, és innentől már rendszeresen jelentkeztek a színész alkoholproblémái, ráadásul a magánélete botrányok sorozatából állt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.