Erre vártunk évek óta - 2012-ben folytatódik a Dallas!

Larry Hagman Ewing Dallas Jockey Ewing Patrick Duffy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Dallas c. sorozatot 1990-1997-között vetítették Magyarországon. A Jockey és Bobby péntek esténként emberek millióit szögezte a képernyők elé - nem tudtuk megunni a Ewingok csalfa játékait, a ruhákat és az izgalmakat. A sorozat 2012-ben folytatódik, régi-új szereplőkkel és sok-sok intrikával.
Christophert Jesse Metcalfét

www.tnt.tv/series/dallas
www.tnt.tv/series/dallas

Jesse Metcalfe (Christopher Ewing), Josh Henderson (John Ross)

Az új sorozatba régi ismerősök is visszatérnek: a most hatvankét éves Patrick Duffy (Bobby), a hetvenkilenc éves Larry Hagman (Jockey) és a hetvenéves Linda Gray (Samantha) is szerepet kapott a sorozatban. Larry Hagman - mindenki Jockey-ja - nem akarta elvállalni az újabb részeket, de a csatorna végül olyan ajánlatot tett neki, amit nem tudott visszautasítani. A sorozat minden idők egyik legnépszerűbb műsora: világszerte háromszáz millió ember követte nyomon az olajmágnások vívódásait.

www.tnt.tv/series/dallas
www.tnt.tv/series/dallas

Persze új szereplők is lesznek Southfork-ban: Victoria Principal - Pamela - nem akart szerepelni, így most Bobby új feleségét, Ann-t Brenda Strong alakítja. A hölgy szintén a Született feleségekből érkezett, és már játszott a Dallasban: 1987-ben Cliff Barnes szeretőjét alakította. Még nem tudni, hozzánk mikor érkezik el a Dallas folytatása, de a rajongók már nagyon várják kedvenceiket. Íme, némi ízelítő a 2012-es sorozatból:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.