Orgazmust színlelt, hogy bejusson az X-Faktorba - Keresztes Ildikó teljesen kiborult

X-Faktor produkció Keresztes Ildikó orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tátva maradt a zsűritagok szája, amikor a tehetségkutató egyik jelöltje orgazmust színlelt a mentorok asztalán - produkciójához ráadásul keresztes Ildikót is kiszemelte. Attila először kacérkodni kezdett Ildikóval, majd elterült az asztalon...

"Sokkot kaptam tőle, ijesztő volt. Először nem tudtam eldönteni róla, hogy őrült-e, komolyan veszi-e magát, vagy betanult egy előadást, és minket akar manipulálni" - nyilatkozta a Borsnak Keresztes Ildikó, akit alaposan zavarba hozott a fiatal énekes. Ildikó azt nem árulta el, hogy hogyan engedett a fiú közeledésének, annyit mondott, a műsorból minden kiderül, bár azt bevallotta, hogy talán csak azért ment bele a dologba, mert azt gondolta, úgy talán hamarabb szabadul.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Az orgazmus megjátszása már csak hab volt a tortán, olyan benyomásom volt, mintha nem is a Földön lennénk. Nekem Attilával nem az volt a bajom, hogy szexualitást vitt a rockzenébe, hiszen az énekeseknek mindenképpen kell, hogy legyen erotikus kisugárzásuk, de valahogy az egész olyan fura volt" - idézte fel a kínos pillanatokat a mentor. Hogy a fiú végül igent vagy nemet kapott a mentoroktól, ma este kiderül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.