Először beszélt eltitkolt fiáról a hollywoodi sztár kedvese

gyerektartás Salma Hayek milliárdos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Francois-Henri Pinault, Salma Hayek színésznő férje először beszélt a nyilvánosság előtt fiáról, akinek édesanyja a szépséges Linda Evangelista.

AFP
AFP


A francia milliárdos üzletember 2009-ben vette el a mexikói szépséget. Nem olyan régen azonban kiderült, hogy Pinault az apja Linda Evangelista ötéves kisfiának. A szupermodell kiharcolta a gyerektartást: havi 46 ezer dollárt kap egykori kedvesétől. Korábban azt pletykálták, a férfi nem ismeri el a gyermeket, és nem is fizet utána semmit, de ezt azt állítást most cáfolta. Pinault elmondta, hogy a kisfia a család egyik fontos tagja, és minden lehetséges úton bevonja őt az életébe - akár Franciaországban, akár az Egyesült Államokban vannak.

Tipp! Ijesztő fotósorozat a híres színésznőről! Kattints a képgalériáért!


"A fiam teljes jogú tagja a családomnak"

AFP
AFP

Evangelistának feltehetőleg szüksége lehetett a busás gyerektartásra, ezért indíthatta el az apasági ügyet. Azért kért 46 ezer dolláros havi apanázst a szupermodell, mert szerinte ennyi szükséges ahhoz, hogy a fiára megfelelő bébicsőszök vigyázzanak. Lindának sok szabadideje van mostanában, ezért egykori kedvese nyomoztatott is utána. A férfi ugyanis furcsállta, hogy a modellnek miért nem jut elég ideje a kicsire, miért kellenek a bébicsőszök. Linda válasza az volt, hogy amikor épp nem modellkedik, akkor edzésre és kozmetikushoz jár, hogy mindig formában legyen - ez pedig sokszor napi tizenhat órát vesz igénybe.

Tipp! Kirstie Alley hihetetlen fogyása, 20 évet fiatalodott a 60 éves színésznő! Kattints a képgalériáért!


Elhunyt a Pókember-filmek sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20110912-elhunyt-cliff-robertson-oscardijas-szinesz.htmlBotrány a szállodában - 10 sztár, aki tiltólistára kerülthttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20110907-faragatlan-botranyhosok.htmlÖngyilkossággal fenyegetőzik Damu Roland?http://www.life.hu/legykepben/20110914-damu-roland-meghalok-ha-lecsuknak.htmlOlasz módra költözik a villába Seherezádéhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110913-seherezade-a-masodik-szereploje-a-vv5nek.htmlElkészült a U2 film!http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110913-a-u2-tortenetet-dolgozza-fel-a-torontoi-filmfesztival-nyitofilmje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.