X-Faktor: Két szőke nagyágyú, és két öreg rocker a mentorok mellett

X-Faktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, kitől kell rettegniük az X-Faktor 2011 versenyzőinek. A mentorok megkapták ugyanis segítőjüket, így Tóth Gabi és Wolf Kati is dönthetett a tehetségek sorsáról.




RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint
RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint

Már a műsor elején kiderültek a segítők is. A Beatrice frontembere egykori kegyeltjével, Wolf Katival alkotott párt, a hollywoodi zeneszerző Tóth Gabival okoskodhatott, a rockénekesnő férjével, Kicska Lászlóval lett elválaszthatatlan, míg a szöveggyáros társa Kiki lett. A tehetségek az ilyenkor kötelező üdvrivalgással fogadták a sztárvendégeket, majd következhetett a hatásvadász utolsó lépcsőfok.

Malek és a 25 év felettiek

A 25 év feletti versenyzők kezdtek, tehát rögtön Malekéknak volt dolguk. Luther Beuka lépett először a Rácz fürdő tetején kialakított kis helyiségbe, az a hippicsaj, akinek az "első meghallgatás szégyenfolt az életében". Az átlagosnál nem volt rosszabb most sem, Miklós mégis azt kérdezte, mennyire rizikós választás a lány, neki sem mindegy ugyanis, hogy "mihez adja a nevét".

Levonulás, helycsere, és máris Géczi András következett. A gödöllői rádiós nagyon izgult, de a mentor és segédje meggyőzőnek találta a produkciót, Tóth Gabinak szinte könnybe lábadt a szeme. Gyurcsík Tibi volt a soros, aki azon aggódott, hogy ő "az egyetlen, aki az éneket tavaly kezdte", és nem tudja, hogy ez elég-e. Ez ma este nem is derült még ki, mindenesetre Malek imádta. Nem úgy Borzné Kovács Violettát, aki úgy énekelt Celine Dion-slágert, hogy egészen a garatjáig be lehetett látni. Erő volt benne, sok is, a mentor szerint "megerőszakolta Celine Diont", na meg őket is.

Utána jött a nagy mackó, a szekuritis Tarány Tamás, akinek végre van önbizalma, hiszen megváltozott az önmagáról kialakított képe. Megmondta, hogy nyerni akar. Bizony, esélyes is, ha abból indulunk ki, hogy Gabi először Stevie Wonderként billegette a fejét, majd úgy sírt, mint egy kisgyerek, miután meghallgatta a szerethető medvét.

Tipp! Különleges portrék hollywoodi sztárokról! Kattints a galériáért!



Végül Kocsis Tibi, a kipróbált harcos az utolsó esélyét próbálta meglovagolni. Maleknek szemmel láthatóan ő tetszett a legjobban, be is vallotta: "ez a srác mindig hibátlan". Majd eljött a döntés ideje, tele rettegéssel, a mentor és társa tologatta a jelöltek képeit, míg az énekesek izgultak. Az eredményre még egyet kell aludni.

Geszti és a csapatok

Kis pihenő után jöhettek a budai villából a csapatok, Gesztivel és Kikivel együtt. A Rocktenors, köztük Táborosi Márk "aliennel" ismét meggyőző volt, ezek a srácok jó ideje gyakorolnak, az nyilvánvaló.

Őket követte a zsiráf és az antilop, vagyis Szilvi és Kitti. A martfűi lányok nem hibáztak, a szövegláda mégis azon gondolkodott, hogy "mit kezdjen velük, akkora ellentmondás van a külsejükben". A Wunderli-Czékmány páros saját állításuk szerint mindent tud egymásról. Kérdés, azt vajon miért nem sejtették, hogy ezúttal nagyon unalmasak lesznek.

A Hajdu-ikrekről kiderült, hogy még válaszolni is egyszerre szoktak, ugyanazt, Kiki szinte elájult tőlük, "édesek, cukik" - ömlengett a segéd, Geszti viszont úgy látta, hogy "full amatőr dolgok vannak a produkcióikban". Igen, ezen kellene javítania a mentornak, mégis csak ez a feladata...
Bogi és Balázs, a szerelmespár az X-Faktor kezdete óta öli egymást, rengeteget veszekszenek, pofozkodnak, de valami hiányzott belőlük. Ugyanez az Apollo 23-ról nem mondható el. A már most a magyar Take Thatként aposztrofált trió igazi csapatként működik együtt, nyilvánvalóan némi protekcióval, hiszen akit maguk a döntnökök raktak össze, azt nem fogják kiejteni egyhamar. Itt talán könnyebb volt a választás, mint az előző merítésnél, de persze a hatás miatt itt is láthattunk a szemekben félelmet.

Feró és a csajok

És ekkor jött talán a legerősebb összeállítás. A lányok kezdték, Feró és Wolf Kati előtt, egy balatoni jachtkikötőben. A székely Abodi Blanka nagyon tartott a nemzet csótányától, okkal, hiszen utóbbi szerint "hiányzott belőle a varázslat". Kováts Verából viszont nem hiányzott semmi. A 16 éves szupersztárjelölt szüleinek akart bizonyítani, és a világ legédesebb Lady Gagájaként egy "kis tündérként" bizonyított is.

Tipp! A legszexisebb magyar színészek képgalériánkban. Katt ide!





Keresztes Ildikó és a fiúk

Némivel könnyebb dolga volt Keresztesnek és férjének a röjtökmuzsaji kastélyban. Az erdélyi Chris Isaak, Baricz Gergő "belekóstolt ebbe az életbe, ez minden, amit akar", így aztán bele is tett mindent - a sokat tapasztalt Kicska elmondása szerint "nagyon régen látott ilyen karizmatikus figurát testközelből".

A Jacko-imitátor Lil C valódi sztártípus, de nem akar celeb lenni. Nála leginkább az a kérdés, hogy például rocknótát hogyan tudna előadni. Ez Tarsoly Arnoldnál is felvetődik. A vésztői fiatal mini Antonio Banderasként nyújtott átlagosat, ez könnyen lehet, hogy kevés lesz...

Demes Tamás viszont nagyon szuggesztív produkcióval jelentkezett. Nála az "a tét, hogy boldog lesz, vagy sem". Nagy szavak ezek egy ilyen kis embertől, de Keresztes könnycsatornájából kitört a tartalom, és az Edda basszusgitárosát is meggyőzte. Oltyán Attila ezúttal manírok nélkül próbálkozott, Kicska azonnal felajánlotta, hogy szívesen csinálna vele egy zenekart, mert tisztában van az erejével, végül pedig Barna Gergővel történt csoda. Nem sírt! Azért ő nagy veszélyt hordoz magában, bármikor összeomolhat. Az adás végére leszállt az este, holnap pedig kiderül, melyik tizenkét versenyző lesz ott az X-Faktor 2011 élő show-jában.

10 éve nem szexelt az X-Faktor tehetségehttp://www.life.hu/szeress/szex/20111004-10-eve-nem-szexelt-az-xfaktor-tehetsege-kitty-brucknell.htmlMásodszor is összeomlott az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20111003-xfaktor-masodszor-is-osszeomlott-az-xfaktor-sztarja-barna-gergo.htmlX-Faktor: Robbant a bomba, balhéztak a mentorokhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111002-xfaktor-keresztes-ildi-gyilkossaggal-fenyegette-nagy-ferot-ime-a.htmlEnnyi sírást még sosem láttunk! - Dráma az X-Faktorban!http://www.life.hu/legykepben/20111002-ennyi-sirast-meg-sosem-lattunk-drama-az-xfaktorban.htmlGyakran a pohár fenekére néz az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110929-gyakran-latjak-alkoholmamoros-allapotban-a-tavalyi-xfaktor-dontoset-szabo-mariannt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.