Baricz Gergő X-Faktor Kováts Vera összeköltözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még nem merült fel az összeköltözés gondolata Baricz Gergőben és Kováts Verában.

Bár a fiatalok keveset találkoznak, mégis megbíznak egymásban. Nem féltékenykednek, helyette inkább munkával töltik az időt. Nemrég Romániában turnézott az X-Faktor 2011-es csapata, ahol Baricz Gergő a fellépések közben családját is meglátogathatta, sőt, a szerelmét, Kováts Verát is bemutathatta szüleinek.

RTL Klub/Sajtóklub
RTL Klub/Sajtóklub

"Talán nem tudunk eleget együtt lenni, és ezért néha nehéz, de jól érzem magam Verával. Mivel általában hetente csak kétszer találkozunk, nem sok együtt töltött időről tudunk beszámolni, de legalább így jobban megbecsüljük a közös perceket" - kezdte Baricz Gergő, aki szintén találkozott már Vera szüleivel. "Nagyon kedvesek voltak, valahányszor találkoztunk, úgy érzem, elfogadtak már a lányuk barátjaként. Jaj, és nagyon jól főz Vera anyukája!" - nevetett Gergő, aki elárulta, hogy összeköltözésről még nem beszéltek kedvesével. "Én hűséges típus vagyok, nem gondolom, hogy okot adnék Verának a féltékenységre, részemről pedig nagy bizalmat élvez Verácska" - mondta a fiú a Stop.hu-nak.

Tipp! A tavasz legtrendibb táskái. Kattints a galériáért!



Végre elvált a népszerű modellhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120320-vegre-elvalt-a-nepszeru-modell-katie-price.htmlMeghalt Sík Igor operatőrhttp://www.life.hu/szorakozz/20120320-gyaszol-a-filmvilag-meghalt-sik-igor-operator.htmlA hadüzenet oka: a nő - 4 különleges asszonysors a történelembenhttp://www.life.hu/szorakozz/20120319-a-haduzenet-oka-a-no-negy-asszony-akik-miatt.htmlNem úszták meg! 10 sztár, aki csúnyán elherdálta az összes vagyonáthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120314-10-hollywoodi-sztar-aki-elherdalta-a-vagyonat.htmlÖngyilkos akart lenni a Megasztár énekesehttp://www.life.hu/szorakozz/20120314-ongyilkos-akart-lenni-bihal-roland-a-megasztar-enekese.html5 rendkívüli asszony a magyar szabadságharcbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20120314-5-rendkivuli-asszony-a-magyar-szabadsagharcban.htmlVágyak hatvan feletthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120314-tetova-felrelepok-vagyak-hatvan-felett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.