Bruce Willis forgatás Árpa Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik napilap információi szerint Árpa Attila lesz Bruce Willis ellenfele!

A Blikk úgy tudja, a magyar sztár folyamatosan forgat a hollywoodi szuperprodukcióban, a Drágább, mint az életed című Bruce Willis-filmet ugyanis hónapokig Magyarországon készítik. Állítólag Árpa nemcsak komoly szerepet kapott az év filmjében, de ő és Willis több közös jelenetben is összemérheti, melyikük a nagyobb macsó...

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Attila már túl van az első forgatási napon, amelyen - egy stábtag szerint - igen durva helyzetben kellett egy gépfegyverrel halomra lőnie számos ártatlan civilt alakító statisztát. "Igen, valóban leszerződtettek a Die Hard ötödik részébe, több mint 20 forgatási napra. De ennél többet sajnos nem mondhatok, ugyanis nagyon szigorú titoktartási nyilatkozatot kellett aláírnom" - vallotta Attila a Blikknek, aki a szuperprodukcióban egy ortodox zsoldost játszik, aki pénzért bármilyen bűncselekményre hajlandó. A hírek szerint a szerep kedvéért a színész külsejét annyira elvadították, hogy nehezen lehet majd felismerni.

Attila nem először szerepel külföldi szuper­produkció­ban: forgatott már Billy Zane-nel, John Cusackkel és Jean-Claude Van Damme-mal is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.