Újra együtt a pár! - Dzsudzsák Balázs visszament Zimány Lindához

modell párkapcsolat focista szerelem Zimány Linda Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb titokban kibékült egymással Zimány Linda és Dzsudzsák Balázs. A Life.hu megtudta a pár titkait...

A Dinamo Moszkva magyar válogatott középpályása és a modell pár hónapja szakítottak. Állítólag egy nagyobb veszekedést követően váltak külön az útjaik. Linda sokáig tartotta magát ahhoz, hogy nem békül, de a focista kitartóan udvarolt heteken át. Közeli ismerősük szerint a kitartó udvarlás nem véletlen, hiszen Dzsudzsák fülig szerelmes Lindába.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, MTI
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, MTI

"Balázsnak Linda az álomnő. Ez nem is csoda, hiszen Linda fantasztikus formában van, rengeteget fogyott, gyönyörűen sikerült az új keble, a közelmúltban töltette fel a száját, nagyon egyben van. Balázs nem akarta elveszíteni, SMS-ekkel bombázta, és végül sikerrel is járt, hiszen Linda visszament hozzá. Nem akarnak erről beszélni, se szerepelni, de titokban és a legnagyobb szerelemben újra együtt élnek, Linda rendszeresen jár ki kedveséhez!" - tudtuk meg a pár közeli barátjától.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.