agydaganat Sheryl Crow rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sheryl Crow néhány napja ismerte be, hogy jóindulatú agydaganata van.

Az énekesnő 2005-ben már legyőzte a mellrákot. ,,Korábban nem igazán beszéltem erről. Novemberben aztán kiderült, hogy agydaganatom van. Szerencsére jóindulatú, így nem kell aggódnom" - mesélte nemrég a világsztár.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az énekesnő szóvívője elmondta, a Grammy-díjas szépség egészséges és boldog. Az agydaganat azért derült ki, mert a sztár épp egyik slágerét, a "Soak Up the Sun" -t énekelte, amikor elfelejtette a dal egy részét. Ez nagyon aggasztotta őt, és elment egy kivizsgálásra, ott derült ki a betegsége. Sheryl-t nem aggasztja a dolog, hiszen tudja, nincs mitől félnie, és hamarosan ismét egészséges lesz.

Kötelező programok bor- és pezsgőrajongóknak - nyárra, őszrehttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20120605-kotelezo-programok-bor-es-pezsgorajongoknak.html5 híresség, akik elveszítették vonzerejükethttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120604-5-hiresseg-akik-elveszitettek-vonzerejuket.htmlAszkéta lett Amanda Seyfriedhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120530-aszketa-lett-amanda-seyfried.htmlEzért volt olyan béna Kristen Stewarthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120530-ezert-volt-olyan-bena-kristen-stewart.html5 különleges pincészet itthon a bor és a pezsgő szerelmeseinekhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20120602-5-kulonleges-pinceszet-itthon-a-bor-es-a-pezsgo-szerelmeseinek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.