Horváth Éva szakítás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig egy évvel ezelőtt, az Éden Hotel forgatásán szerelembe esett Horváth Éva a műsor szerkesztőjével. A fiú azonban az új évadra már nem utazott ki, mert szakítottak.

A csinos műsorvezető, Horváth Éva az Éden Hotel első szériájának kolumbiai forgatásán ismerte meg Ákost, a reality egyik vezető munkatársát, haza pedig már párként érkeztek - írja a Bors. A napilap úgy tudja, hogy az ezúttal Mexikóban forgó valóságshow-ra Éva párja már nem utazott ki, az érintettek közösségi portálon vezetett adatlapjairól pedig elmaradtak a kölcsönös tetszésnyilvánítások, közös fotók.

www.facebook.com/horvathevaofficial
www.facebook.com/horvathevaofficial

,,Jó ideje nincsenek már együtt, de sokan gondoltuk úgy, hogy nem is igazán illenek össze. Egyiküknek sincs már a profilján, hogy kapcsolatban lenne, nem véletlenül" - mondta a Borsnak egy bennfentes, aki szerint szépen sikerült lezárni a kapcsolatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.