színésznő Scarlett Johansson pénz Angelina Jolie fizetés karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie-t is lekörözte a 27 éves sztár, aki a szuperhősfilmeknek köszönheti rekordgázsiját. Soha még nő annyit nem kapott filmszerepért, mint ő a Fekete Özvegyért.

Hivatalosan is Scarlett Johansson a világ legjobban fizetett színésznője. Ismerve korát - 27 éves - ez meglepő lehet, főleg, hogy a nála jóval idősebb Angelina Jolie-t taszította le a trónról. A filmes szakértők szerint nincs ebben semmi rendkívüli. Köztudott, hogy manapság a legjövedelmezőbb filmek a szuperhősök kalandjait feldolgozó mozik, Scarlett pedig már háromban is szerepelt - igaz, ebből kétszer ugyanazt a kémnőt alakította. Natasa Romanoffról, azaz a Fekete Özvegyről van szó, a Bosszúállók kegyetlen kémnőjéről, aki már a Vasember 2-ben is feltűnt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Bár a szuperhősök önmagukban is garanciát jelentenek a sikerre, Hollywoodban biztosak benne: Scarlett nélkül nem robbant volna ekkorát a Bosszúállók. Éppen ezért biztosra mentek: 13 millió dollárt ajánlottak neki, hogy térjen vissza a készülő folytatásban. Színésznő még ekkora gázsit nem kapott, az immár második helyezett Angelina Jolie-nak is "csupán" 12,2 milliót fizettek Az utazó című filmért még 2010-ben. Természetesen kemény munka vár rá. Ő a Bosszúállók csapatának egyetlen női tagja, ráadásul nem elég, ha van olyan jó, mint társai: szerepe szerint felül kell múlnia őket. A producerek és a rendező eddig mindenesetre elégedettek a meztelen fotóival nagy vihart kavart színésznővel.

Tipp! Annie Leibovitz sztárokról készült különleges fotói. Kattints a galériáért!



Csillagot kapott Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120503-scarlett-johansson-csilalgot-kapott-hollywoodban.htmlVégre vallott szerelmi életéről Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/szeress/20120412-scarlett-johansson-a-szerelmi-eleterol-vallott.htmlMáris megvan Scarlett Johansson utódjahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110706-sean-penn-es-stacey-koplin-egyutt-jarnak.htmlScarlett Johansson ráakaszkodott a színészre, ezért kidobták!http://www.life.hu/szeress/20110609-ezert-szakitott-scarlett-johansson-es-sean-penn.htmlScarlett Johansson és Sean Penn már nem titkolják szerelmükethttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110329-scarlett-johansson-es-sean-penn-egyutt-mutatkoztak.htmlAngelina Jolie már forgatja az új Csipkerózsikáthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120621-angelina-jolie-mar-forgatja-az-uj-csipkerozsikat.htmlAngelina Jolie apja a színésznő esküvőjéről mesélthttp://www.life.hu/szeress/20120424-angelina-jolie-apja-a-szineszno-eskuvojerol-meselt.htmlAngelina Ecuadorban járthttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120423-angelina-jolie-ecuadorban-jart.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.