Brad Pitt esküvő Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú évek óta Brad Pitt és Angelina Jolie esküvőjére vár a világ, és ha minden igaz, a lagzira a hétvégén került sor.

Több hollywoodi lap is megszellőztette a napokban, hogy a sztárpár ezen a hétvégén fogad egymásnak örök hűséget. Bár senki sem erősítette meg hivatalosan az esküvőt, több dolog is történt mostanában, ami arra enged következtetni, hogy bizony megtörtént az, amire évek óta az egész világ vár...

AFP
AFP

Brad és Angelina kedvenc helye a kis eldugott franciaországi birtokuk, a Miraval-kastély. Sőt, ide nemrég építettek egy fedett épületet a kerti kápolna mellé, ezt hatalmas paravánokkal takargatják a lesifotósok elől. Már többször is felröppent a pletyka, hogy ha valahol egybekelnek, az csakis itt lehet. Ráadásul a napokban megérkeztek a helyszínre Brad Pitt szülei, Jane és Bill, és Angelina Jolie ékszerésze, Robert Procop is ott tartózkodik. Sőt, Brad legjobb cimborája, George Clooney is Franciaországba utazott. Ha pedig tényleg egybekelt a két szép színész, akkor kíváncsian várjuk, mikor nyilatkoznak a lagzi részleteiről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.