Összeállt az X-Factor új zsűrije - Íme a névsor

Gary Barlow X-Faktor Tulisa Contostavlos zsűri Nicole Scherzinger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gary Barlow, Nicole Scherzinger, Tulisa Contostavlos és Louis Walsh lesznek a brit X-Factor legújabb zsűritagjai.

Simon Cowell ismét elindítja a népszerű tehetségkutatót Angliában. A zsűri négy tagjából három változatlan: Gary Barlow, Tulisa Contostavlos és Louis Walsh mellett ezúttal Nicole Scherzinger kapott helyet. A barna szépség azért került képbe, mert Kelly Rowland nem vállalta a visszatérést. Az első meghallgatásokon olyan vendégmentorok zsűriztek, mint Geri Halliwell, Leona Lewis, Nicole Scherzinger és Melanie Brown, és végül június 15-én az ITV bejelentette, hogy Nicole Scherzinger lesz a negyedik zsűritag 2012-ben.

http://tellymix.co.uk
http://tellymix.co.uk

A brit tehetségkutató kilencedik szériája augusztus 18-án indul. Korábban olyan tehetségek mutatkozhattak meg a műsorban, mint Wagner Fiuza-Carrilho, Johnny Robinson vagy Kitty Brucknell. A zsűritagok pedig ismét izgatottan várják a tehetségeket, akiknek minden vágyuk megmutatni magukat a nyilvánosság előtt.

Csepregi Éva betegsége miatt fogyott lehttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20120510-csepregi-eva-onbizalomhianyos-egy-kave-szily-noraval-a-lifenetworkon.htmlJanicsák Veca attól tart, hogy egyedül maradhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20120509-ferfira-vagyik-janicsak-veca-egy-kave-szily-noraval-a.htmlSzeld a habokat vaporettón - Titkos úti célok Olaszországbanhttp://www.life.hu/szorakozz/utazas/20120810-trieszt-maranello-murano-burano-torcello-cefalu-olaszorszag-titkos-uti.htmlBrad elvette Angelinát?http://www.life.hu/szorakozz/20120812-osszehazasodott-brad-pitt-es-angelina-jolie.htmlŐk voltak a legszebb magyar lányok az olimpián - ahogy egy pasi látjahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20120810-londoni-olimpia-ok-voltak-a-legszebb-magyar-lanyok-pasiszemmel.htmlLetartóztatták a részegen rendőröket fenyegető Randy Travis countryénekesthttp://www.life.hu/szorakozz/20120809-letartoztattak-a-reszegen-rendoroket-fenyegeto-randy-travis-countryenekest.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.