Árpa Attila összeszólalkozott és megütötte Bajor Imrét

Bajor Imre színdarab konfliktus ütés csínytevések Árpa Attila színészek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy vita hevében összeszólalkozott Árpa Attila és Bajor Imre, ráadásul tettlegességre is sor került. A két férfi között kibontakozott konfliktus tárgya nem is lehetett más, mint egy nő.

A két népszerű színész hajba kapott, szerencsére csak a színpadon. A Lovagias ügy című darab két főszereplője mi máson is szólalkozhatott volna így össze, mint egy hölgyön?!

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


A Karinthy Színház új bemutatójában Bajor Imre alakítja Virágot, a tisztviselőt, aki titokban szerelmes Gizikébe, akit Balázsovits Edit játszik. Amikor imádata tárgyát Palika, azaz Árpa Attila szóban megsérti, a két férfi egymásnak esik. Az 1937-es klasszikus magyar vígjáték legújabb színpadi feldolgozását Verebes István rendezte.

A mostanában színészként tevékenykedő Árpa Attila a TV2 Aktívjában nemrég azt is elárulta, hogy miben volt a legjobb gyerekkorában:



Beszólt a pasiknak az ismert magyar énekesnő - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120907-rossz-tanulo-zeneszek-is-jotekonykodtak-pasztor-anna-az-anna-and.htmlDrogozott és ivott a forgatások alatt a Dallas sorozat sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120907-larry-hagman-szinesz-a-dallas-sorozat-jockey-neven-ismert-rosszfiuja.html800 ezerért árulja magát az interneten a magyar celeblányhttp://www.life.hu/legykepben/20120907-eden-szandra-a-neten-arulja-magat-800-ezer-forintot-ker.htmlRehabilitáción kezelik az énekesnőt - Teljesen kiborult a férje miatthttp://www.life.hu/legykepben/20120906-leann-rimes-countryenekesno-azert-vonult-rehabilitaciora-mert-kiborult-attol-hogy.htmlRóla aztán végképp nem gondoltuk volna, hogy kábítószerfüggő volt!http://www.life.hu/tested-lelked/20120907-bradley-cooper-szinesz-bevallotta-hogy-het-eve-nem-drogozik-de.htmlKiderült, hogy miből él a Való Világ egykori szereplőjehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120906-az-egykori-valo-vilag-szereplo-elarulta-hogy-mibol-finanszirozta-sminkiskolas.htmlÁrpa Attila és felesége már dolgoznak második gyermekükönhttp://www.life.hu/legykepben/20120723-arpa-attila-es-felesege-mar-dolgoznak-masodik-gyermekukon-egy.htmlÁrpa Attila durván beszólt az RTL Klubnakhttp://www.life.hu/legykepben/20120703-arpa-attila-durvan-beszolt-az-rtl-klubnak.htmlÁrpa Attila besokallt, és közzéteszi a neki tartozó hírességek nevéthttp://www.life.hu/legykepben/20120531-arpa-attila-bekemenyitett-es-hadat-uzent-adosainak-akik-kozott-tobb.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.