Victoria Beckham vén szatyor lett - Leleplező fotó készült a sztárról

munka New York karrier humor Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Victoria Beckham minden energiájával a New York-i divathétre koncentrál, ahol nyolcadik kollekcióját mutatja be. A sztár éjjel-nappal dolgozik, és a fáradtság meg is látszik rajta - a humorérzéke viszont szerencsére megmaradt.

Victoria Beckhamnek ugyanis van humora annak ellenére, hogy sokszor illetik a jégkirálynő jelzővel. Tény, hogy a sztár nem szívesen mosolyog, de annál viccesebbeket posztol a közösségi oldalára. Legutóbb például megmutatta, hogy három óra alvás után pontosan úgy néz ki, mint egy vén szatyor. Íme a leleplező fotó:

www.twitter.com
www.twitter.com

A kollekciót egyébként vasárnap mutatják be a Nagy Almában, ahol jelenleg minden a divat körül forog. Hogy az angol lady miért éppen New York-i divathetet választotta a londoni helyett, arra is megvan a válasza: "Imádom az amerikai márkákat és az amerikai modellt szeretném követni, ezért ez tűnt helyesnek. Amerikában éltem, annak ellenére, hogy brit vagyok és a stílusom is brit."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.