Elcsúfította magát szakítás után a tinisztár

rajongó haj levágás szerelem Liam Payne szakítás sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kissé túlkompenzálta lelki fájdalmát Liam Payne, a tinik kedvenc bandája, a One Direction sztárja.

A 19 éves fiú két év kapcsolat után e héten szakított barátnőjével, Danielle Peazerrel, a napokban pedig már tüsihajjal állt a kamerák elé. Ezzel nem is lenne baj, de Liam láthatóan nem sokat gondolkodott az új frizurán: úgy tűnik, fodrásza - vagy talán ő maga - végigment rajta egy hajnyíró géppel. A váltás a rajongóknak már csak azért is sokkoló, mert a zenész éppen dús, borzas hajáról volt híres.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Középen a még dúshajú Liam Payne

Az nem világos, hogy csak a szakítás miatt döntött-e így: mostanában rengeteg támadás érte őt és együttesét, több fanatikus rajongó a halálos fenyegetésektől sem riadt vissza. Többen azonban úgy tudják, csupán egy gesztus, hogy megvált a hajától: így szeretné felhívni a figyelmet a mellrák elleni küzdelem fontosságára - ugyanezt a magyar sztárok vetkőzéssel teszik. Az együttesnek egyébként a napokban jelenik meg az új kislemeze, amely a második album beharangozója is egyben. Nézd meg a tinisztárt rövid hajjal itt!

Csendben szakított a magyar álompár - Közös gyerekről álmodoztakhttp://www.life.hu/szeress/20120928-kucsera-gabor-kajakozo-es-sari-evi-szineszno-csendben-szakitott.htmlÚjabb Megasztár-szerelmespár szakított - Őszintén vallottak az okokrólhttp://www.life.hu/szeress/20120925-szakitott-nagy-adri-megasztarenekesno-es-nagy-kristof-bozont-megasztarenekes.html5 szépségbaki, amit ne kövess el szakítás utánhttp://www.life.hu/szepulj/20120906-divat-es-szepseg-5-szepsegbaki-amit-ne-kovess-el-szakitas.htmlMég csak most szülte meg közös gyermeküket, máris válik! - Szakított Selma Blair és párjahttp://www.life.hu/legykepben/sztarok/20120914-selma-blair-a-hellboy-szinesznoje-3-ev-utan-szakitott-gyermeke.htmlSzakított Görög Zita és Rakonczai Imrehttp://www.life.hu/szeress/20120910-szakitott-gorog-zita-musorvezeto-es-rakonczai-imre-zenesz-a-volt.htmlCaramel megdöbbentő őszinteséggel beszélt szakításáról Hiennelhttp://www.life.hu/legykepben/20120904-caramel-a-the-voice-mestere-oszinten-elmeselte-miert-szakitott-hiennel.htmlSzakított a magyar sztárpár: Hien és Caramelhttp://www.life.hu/szeress/20120831-szakitott-a-the-voice-mestere-caramel-es-hien.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.