Félelmetes fogyás és villantó magyar sztárok - Heti bulvárkoktél

Demcsák Zsuzsa Balázs Klári Mila Kunis Szinetár Dóra Bulvárkoktél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a hazai tehetségkutatókról cikkezett sokat a hazai bulvársajtó, és Demcsák Zsuzsa válása is téma még. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Pörögnek a tehetségkutatók

A héten induló The Voice és az X-Faktor első élő adása mindenkit lázban tartott a héten. A RTL Klub tehetségkutatójának döntősei például jelentős változásokon estek át, amiről mi is írtunk itt. A napokban az is kiderült, Csobot Adél még a testét is latba vetette a siker érdekében - erről itt írtunk. Sőt, egy újabb x-faktorosról derült ki, hogy édesanyja nem akárki - erről itt olvashatsz.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A hét botrányai

A napokban derült ki, hogy bárki eltölthet hatezerért egy pásztorórát a Korda-villában. A témáról Balázs Klári a következőket nyilatkozta: "Bárcsak madame lehetnék!" - sóhajtott fel az énekesnő. "Az számomra sokkal egyszerűbb munka lenne, Rolls Royce-szal járnék, nem kelnék minden hajnalban, hogy az ügyvédemmel egyeztessek és a szálloda könyvelését intézzem, és a fellépéseinket szervezzem. Egyszerűbb lenne prostituáltakat futtatni, amit most nem teszünk, bármennyire is olyan irányba befolyásolja a közvéleményt a megjelent újságcikk." A hét másik botránya Antonia Campbell-Hughes színésznőhöz kapcsolódik. A fiatal sztár az utóbbi időben csont és bőr lett, és zörgő csontokkal jelent meg a vörös szőnyegen. Félelmetes látványt nyújtott! Az utóbbi napokban a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa válásáról is új hírek láttak napvilágot, erről itt olvashatsz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Villantós sztárok

A napokban Szinetár Dóra is megmutatta legszexisebb formáját. A színésznő hamarosan a Chicago című musical főszereplőjeként lép a közönség elé a Miskolci Nemzeti Színházban, és egy szál szexi fehérneműben pózol a darab plakátján. Zimány Linda egy alig-ruhában mutatta meg remek alakját - erről itt írtunk. A héten szerintünk Mila Kunis volt a legdögösebb hollywoodi sztár, aki szinte mindent megvillantott egy magazin címlapján. Nagyon jól tette!

Forrás: Miskolci Nemzeti Színház
Forrás: Miskolci Nemzeti Színház

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.