Jóban Rosszban Szabó Zsófi LifeNight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi, a Jóban Rosszban sorozat szőkesége fantasztikusan nézett ki az egyik férfimagazin oldalain. A Life.hu-n most megnézheted a róla készült fotókat.

A fiatal, szőke színésznő tavaly nyáron szepelt az egyik férfimagazin hasábjain. Zsófi fotóit Nánási Pál készítette, és meg kell hagyni, mesésen néz ki rajtuk a színésznő. A sorozatsztár nem dob le minden ruhát, de így is képes beindítani a férfiak fantáziáját.

Amikor az alkohol megváltoztatja az életed - jó iránybahttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121017-szesztolvajok-amikor-az-alkohol-megvaltoztatja-az-eleted-jo.htmlAlig lehet ráismerni a színésznőre: negyvenes dívát csináltak belőlehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121016-keira-knightleynak-lagerfeld-tervezi-az-eskuvoi-ruhajat.htmlIgazi bombázó volt évtizedekkel ezelőtt a magyar énekesnő! Íme a sztár falatnyi bikinibenhttp://www.life.hu/szorakozz/20121015-zoltan-erika-enekesno-bikiniben-a-tul-szexi-lany-cimu-videoban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.