Carmen Electra LifeNight popzene
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik legismertebb nyuszilány, Carmen Electra úgy döntött, visszatér a popszakmába.

Tara Leigh Patrickból karrierje kezdetén lett Carmen Electra, és azóta mindenki így ismeri a művésznőt. A sztár mostanában pózolt az egyik magazin címlapján, és nagyon szexis ahhoz képest, hogy már negyvenéves.

www.glamoholic.com
www.glamoholic.com

Kattints a képre, és nézd meg a többi szexi képet is Carmenről!

Carmen kétségkívül izgató még a sokat takaró fehérneműkben is, emiatt pedig nagyon irigyeljük. A sztár egyébként bevallotta, hogy novemberben ismét visszatér a popszakmába. Amíg nem láthatjuk a celeb új "alkotását", addig itt van nekünk a klipje 1993-ból:

Egymásnak estek a Barátok közt sztárjaihttp://www.life.hu/szorakozz/20121017-romantikus-pillanatok-a-baratok-koztben-kiss-ramonaval-es-rekasi-karollyal.htmlBódi Sylvi olyat tett, mint korábban sohahttp://www.life.hu/szorakozz/20121017-bodi-sylvi-modell-fat-vagott-a-tv2-musoraban.htmlEzek tényleg randiztak? A legmeglepőbb celebpárokhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121019-sztarok-akik-tenyleg-randiztak-a-legmeglepobb-celebparok.htmlErotikus és gyönyörű - Íme a magyar színésznő kicsit másképphttp://www.life.hu/szorakozz/20121017-kerekes-vica-magyar-szineszno-goldhand-stay-cimu-videoklipjeben-szerepel.htmlCombfixben és őrjítő fehérneműben kacérkodik a sztáranyukahttp://www.life.hu/szorakozz/20121016-combfixben-es-orjito-fehernemuben-szerepel-penelope-cruz-a-nine-cimu.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.