Jóban Rosszban Szabó Zsófi LifeNight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi igazán magabiztosan játssza a dögös, szexi nőt a Deja Vu című dalának videoklipjében.

A Jóban Rosszban sorozat szőkesége még évekkel ezelőtt próbálgatta magát énekesnőként. A Deja vu című videójában nagyon dögös és szexi a magyar sztár, és az sem zavarta, hogy pár képkockán nem takarta túl sok ruha a testét. Zsófi ma már karcsúbb, mint a klip forgatásakor, de a videót nézve nekünk kifejezetten tetszik az a néhány plusz kiló.

Amikor alvás közben hozzád bújik egy idegenhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121114-mozi-film-szorakozas-mit-szolnal-ha-alvas-kozben-hozzad-bujna.htmlPucér fenekét mutogatja a valóságshow-sztár (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20121114-david-haye-az-i-am-a-celebrity-valosagshowban-meztelenkedik.htmlMurder - A gyilkos tárlat Budapesten!http://www.life.hu/szorakozz/programok/20121114-hamarosan-nyilik-az-ev-kiallitasa-budapesten.htmlVége: Befejeződik a nők kedvenc sorozatahttp://www.life.hu/szorakozz/20121114-vege-a-szuletett-felesegek-cimu-sorozatnak.htmlPornófilmes volt a TV2 sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20121114-pornofilmesbol-lett-kamionos-a-voice-enekese-idei-laszlo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.