Szakítás után is dögös és szexi a színésznő

szexi LifeNight fürdőruha Michelle Keegan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michelle Keegan angol színésznő a pár hónappal ezelőtti szakítása óta csúcsformában van.

A szemrevaló, huszonöt éves hölgyemény a Wanted zenekar tagjának, Max George-nak volt a menyasszonya, pár hónapja azonban felbontották az eljegyzésüket. Michelle nem búslakodik: a Saint Vincent tengerparton piheni ki az elmúlt időszakot. Akinek ilyen szép az arca, formás a melle és tökéletes a teste, az egészen biztosan hamar talál magának új udvarlót. A férfiak máris odáig vannak a látványért. Michelle bikinis fotóit a blogon nézheted meg.

www.helloonline.com
www.helloonline.com

10 japán film, amit látnod kell (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121119-mozi-film-szorakozas-10-japan-film-amit-neked-is.htmlNézd meg a Facér pasi naplóját a színházban is!http://www.life.hu/szorakozz/programok/20121119-szex-szerelem-parkapcsolat-te-mit-tennel-ha-veget-erne-a.htmlPikáns videóban a Jóban Rosszban sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20121115-pikans-videoban-a-joban-rosszban-sztarja-szabo-zsofi-szineszno.htmlKevesen kíváncsiak Pippa Middleton buliszervezési tanácsairahttp://www.life.hu/szorakozz/20121116-szorakozas-program-kevesen-kivancsiak-pippa-middleton-buliszervezesi-tanacsaira.htmlEgyszerre többen is kiestek az X-Faktorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20121117-zambo-krisztian-meg-mindig-versenyben-van-az-utolso-csapat-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.