Larry Hagman Dallas sorozat szappanopera sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
81 éves korában elhunyt Larry Hagman, aki Jockeyt alakította a Dallas című legendás szappanoperában.

A Samanthát alakító Linda Gray és a Bobbyt játszó Patrick Duffy is mellette volt, amikor Larry Hagman, a legendás Dallas című sorozat Jockeyja elhunyt - írja a People magazin online kiadása.

© 2012 Warner Bros. Entertainment Inc.
© 2012 Warner Bros. Entertainment Inc.

"Minden olyan békésen történt, ahogy azt ő szerette volna. A család szeretné, ha ezekben a nehéz időkben nem zavarnák őket gyászukban" - idézi a bulvárportál a Dallas Morning Newst, amelyben a sztár halálhírét bejelentették. "Ez olyan szomorú! Larry olyan ember volt, akit mindenki szeretett" - nyilatkozta a színész ügynöke, Joel Dean. "Én különösen. Ő volt a legszeretetreméltóbb, legcsodálatosabb ember. Igazi öreg róka volt a szakmában."

2011 végén derült ki, hogy Larry Hagman rákkal küzd, ugyanakkor elvállalta az új Dallas-sorozat főszerepét is, amelynek most forgatják a második évadát. Családja szerint azért is tért vissza a legendás szerepbe, mert imádta Jockey karakterét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.