Benkő Dániel Bereczki Zoltán házasság Kapócs Zsóka válás tragédia Szinetár Dóra Bulvárkoktél szakítás VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hét sem szűkölködött szakításokban, de volt olyan celeb is, aki végre oltár elé vezette a kedvesét. Benkő Dániel pedig a vele történt tragédiáról mesélt. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Nősülés magyar módra

A napokban VV Béci oltár elé vezette kedvesét, Adriennt. A fiatalok egy hónappal az eljegyzés után mondták ki a boldogító igent. Vajon a gyermekáldás miatt siettek ennyire, netán más áll a háttérben? A választ a Life.hu cikkéből megtudhatod. A héten kiderült az is, hogy a TV2 műsorvezetője, Joshi Bharat szüzen nősült meg annak idején. A témáról itt olvashatsz bővebben.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

Összeszedtük a legjobb pasikat! Nézegess képeket!



Szexi modellek káprázatos formában

Néhány napja sikerült lencsevégre kapni a lassan ötvenéves Cindy Crawford egykori szupermodellt fürdőruhában. Tény, hogy Cindy popsija már nem olyan kerek és feszes, mint húsz éve, de a korához képest akkor is eszméletlenül néz ki a szépség. A fiatal Pixie Geldof is megmutatta magát - a sztárcsemete a Miami tengerparton egy szál nadrágban és meztelen felsőtesttel pózolt egy ruhacég felkérésére. A róla készült fotókat itt nézheted meg.

AFP
AFP

Tragédia és szakítás

A héten kiderült, hogy Benkő Dániel egykori menyasszonyjelöltjét brutális kegyetlenséggel meggyilkolták Máltán. A lantművész a TV2 Mokkájában emlékezett közös élményeikre, és meghatottan beszélt az elhunyt nőről. A napokban Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán őszintén vallott a válásukról, melyről itt olvashatsz bővebben. De Kapócs Zsóka színésznő körül is áll a bál: a magyar színésznő és kedvese, Habony Árpád nemrég szakítottak. Arról, hogy ki kezdeményezte a különválást, itt olvashatsz.

Forrás: DTK Show / facebook
Forrás: DTK Show / facebook

Láttad már? Benne vagyunk a tévében!



Véget nem érő születésnapi köszöntés az X-Faktor házbanhttp://www.life.hu/legykepben/20121129-olah-gergo-enekes-xfaktor-szuletesnapjat-unnepelte-sok-meglepetessel.htmlSúlyos betegséggel küszködött a Voice versenyzőjehttp://www.life.hu/legykepben/20121129-henderson-david-a-voice-versenyzoje-betegen-allt-a-parbajringbe.htmlÖsszekapott a TV2 két sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121129-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-es-tilla-a-tv2-musorvezetoje.htmlVisszavonult az RTL Klub sztárja - Mindenkit meglepett a döntésével!http://www.life.hu/legykepben/20121130-visszavonult-es-nem-akar-tobbet-szerepelni-interjut-adni-az-rtl.htmlMiért pingálnak a sztárok? Furcsa válaszokat kaptunkhttp://www.life.hu/legykepben/20121129-fajdkakast-festettek-a-szineszek-schell-judit-kamaras-ivan-abel-anitaszabo.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.