Anne Hathaway Nyomorultak Amanda Seyfried sztárparádé produkció Sacha Baron Cohen mozifilm Hugh Jackman Russel Crowe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akármilyen stábbal készült az új Nyomorultak mozifilm. A színészek között szerepel Anne Hathaway, Hugh Jackman, Russell Crowe, Amanda Seyfried, Sacha Baron Cohen és Helena Bonham Carter is. Ezeket a gyönyörű színésznőket és sármos úriembereket azonban nem lesz könnyű felismerni a mozivásznon.

Hatalmas átalakításon esett át a sármos mosolyával hódító Hugh Jackman, aki Jean Valjean megformálója. Victor Hugo klasszikusának adaptációjában a színész kidolgozott testét piszkossá és mocskossá kellett maszkírozni, hiszen egy fegyencet játszik. Rothadó fogakat, penészt, hosszú szakállat és kontaktlencsét is kapott, hogy szemei még véresebbnek hassanak.

Forrás: www.lesmiserables-movie.co.uk
Forrás: www.lesmiserables-movie.co.uk

Nem úszta meg az eltorzítást a szépséges Anne Hathaway sem, aki még gyönyörű, hosszú hajkoronáját is feláldozta a produkció kedvéért. Hogy ez mennyire esett nehezére, arról egy korábbi cikkünkben írtunk. Fantine szerepéhez Anne-nek prostituálttá kellett alakulnia, rothadó fogakat például sajátjai átfestésével alkottak neki.

A filmből nyilvánosságra hozott képeket itt nézheted meg. A nem mindennapi alkotást, melyben Russell Crowe játsza Javert felügyelőt, december 27-én kezdik játszani majd a hazai mozik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.