meztelen Dukai Regina LifeNight Zimány Linda Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem takarja túl sok ruhadarab Dukai Regina, Zimány Linda és Debreczeni Zita testét.

Mindhárom magyar celeblány kétségkívül remekül néz ki, nincs mit takargatniuk. Regina, Linda és Zita pózol a következő képsorokon, ahol a szépségek fehérneműben vagy épp anélkül, netán csak egy szál bőrcsizmában és motoros kesztyűben pózolnak. A lányok testét már látta plasztikai sebész: kebleik nem feltétlenül "Isten ajándékai", de kétségkívül igen mutatósak, és a pasikat sem hagyják hidegen. Linda egyébként Kedves Ferenc milliárdos úriember aktuális kedvese. A férfi korábban járt Bódi Sylvivel és Debreczeni Zitával is, Dukai Regina azonban kimaradt a sorból.

Celebpárok, akik nem lehettek boldogakhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121217-hollywood-nyolc-sztarpar-akiknek-eselye-sem-volt-a.htmlAkiért a tinilányok megőrülnekhttp://www.life.hu/szorakozz/20121213-taylor-lautner-szinesz-az-alkonyat-sztarja-nagyon-szexi.htmlIsmét férjhez megy a szépséges Olivia Wildehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121214-ferjhez-megy-a-szepseges-olivia-wilde-jason-sudeikishez.htmlBefejezte! Malek Miklós otthagyja az X-Faktorthttp://www.life.hu/szorakozz/20121217-malek-miklos-mentor-otthagyja-az-xfaktort.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.