Nádor Dávid Playboy II. Erzsébet brit királynő királynő Sugarbird Zimány Linda Schobert Norbert Rihanna énekesnő Kedves Ferenc villantás milliárdos Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárok az ünnepek alatt sem pihennek. Ha villantásokról, szexi fotókról vagy éppen könnyfakasztó történetekről van szó, akkor bizony nincsen téli szünet. A Life.hu bulvárkoktéljának visszatérő vendége Zimány Linda és Schobert Norbi, ezen a héten azonban II. Erzsébet is csatlakozott hozzájuk.

Ha villantásokról van szó, akkor általában kikukucskáló mellbimbókra, tengermély dekoltázsokra vagy véletlenül előbukkanó fehérneműkre gondolunk. Ha azonban nem egy színész- vagy egy énekesnő követi el a divatbakit, hanem egy tiszteletreméltó, idős kékvérű, akkor a mutatvány máris teljesen más megvilágítást nyer. Így esett, hogy ezen a héten az angol királynő egy piros, mintás tweedkabátot vett fel, hozzáillő szoknyája alól pedig még a térdeit is megmutatta. Mivel harisnyát sem viselt, esetében ez valódi villantásnak számít. Ha kíváncsi vagy rá, hogyan festett Erzsébet királynő, kattints ide!

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ezt persze az ügyeletes villantóbajnok, Rihanna sem hagyhatta szó nélkül. Ő úgy döntött, hogy karácsonyra megajándékozza rajongóit egy újabb szexi fotóval. A képen a barbadosi énekesnő éppen egy falatnyi bikiniben cigizik, és tolja a popsiját a kamerába. A sztár, aki legutóbb 2,5 milliárd forintot költött új házára, továbbra sem szégyellős, ez a fotója sem hagy túl sok teret a képzeletnek.

Forrás: instagramm
Forrás: instagramm


Persze nem csak Rihanna mutat meg mindent magából. Itthon is bőven találunk olyan sztárokat, akik előszeretettel dobják le a textilt a kamerák előtt. Nem egyszer tett így Zimány Linda is, aki nemrég cserélte le Dzsudzsák Balázst egy másik, anyagilag nemkülönben potens fiatalemberre, Kedves Ferencre. Az úr egyébként Linda kebelbarátnőinek, Bódi Sylvinek és Debreczeni Zitának a közös exe. A 26 éves Linda most éppen a dél-afrikai nyuszis magazin jövő januári számának címlapján pózol. A nagy karácsonyi hajtásban azonban elfelejtették őt értesíteni arról, hogy leporolták a még 2010-ben készült fekete-fehér fotósorozatát.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu


Nem volt egyszerű karácsonya a Voice versenyzőjének, Nádor Dávidnak sem, ő ugyanis négy éve kénytelen a családja nélkül tölteni a szentestét. "A kislányom némileg kárpótol ugyan a családom hiányáért, de azért nehéz a szívem az ünnepek alatt" - nyilatkozta Dávid a Life.hu-nak. Schobert Norbi imái ezzel szemben meghallgatásra találtak. A kórház rideg, fehér falai helyett ugyanis szerettei körében lehetett december 24-én. "Én sem vagyok sem más, sem több mint a többi ember, és az élet-halál küszöb megtanított erre" - vallotta a fitneszguru, akit egy estére hazaengedtek a kórházból. De ahogy Hamupipőkének, úgy neki is csak éjfélig volt ideje, utána vissza kellett térnie kórházi kórtermébe, ahol tart még az életmentő kezelése.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Sztárok, akiket elvesztettünk 2012-benhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121221-etta-james-robin-gibb-donna-summer-adam-yauch-whitney-houston.htmlErotikus fehérneműben a két magyar sztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20121221-a-belem-bujt-a-kisordog-cimu-klipben-sari-evi-enekesno.htmlAnne Hathaway nyomorultul érezte magát a halszagbanhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121221-mozi-szorakozas-program-anne-hathaway-nyomorultul-erezte-magat-a.htmlHajléktalannal gyűlt meg a baja Justin Timberlake-nekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121226-hajlektalannal-gyult-meg-a-baja-justin-timberlakenek.htmlSzuper mozifilmek az ünnepekrehttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121221-mozi-film-szorakozas-moziba-mennel-karacsonykor-ezeket-valaszd.htmlHíres sztárrokonok, akik együtt ünnepelnekhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20121221-dave-es-james-franco-jake-gyllenhaal-es-peter-sarsgaard-jenny.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.