Antal Timi X-Faktor Csobot Adél munka fellépés karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az X-Faktorban Antal Timi lett 2012 legjobb női hangja, a való életben másképp alakul a "verseny". A dobogó harmadik fokára szorult Csobot Adél ki sem látszik a munkából, míg Antal Timinek csak elvétve akad megkeresése - tudta meg a Blikk.

Csobot Adél ugyan nem lett sem 2012 legjobb énekese, sem pedig 2012 legjobb női hangja, de az X-Faktor harmadik helyezettje ennek ellenére is sorra aratja a babérokat és ki sem látszik a munkából. Adél ugyanis visszahozta a divatba a szvinget, így folyamatosan érkeznek a megkeresések hozzá, még karácsonykor is dolgozott - írja a Blikk.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Hamar kiderült, hogy Zámbó Krisztián mellett Csobot Adél a műsor másik megosztó arca, akinek a műsor végére sikerült megfordítania azt a hátrányt, amivel az elején indult. Adél a bulvárlapnak azt is elmesélte, hogy mérhetetlen szeretetet kapott az elmúlt hetekben. A lány elmondta, hogy a nagy felhajtás teljesen ismeretlen számára: "A koromnak köszönhetően sem lehet sok tapasztalatom, nem is vagyok hozzászokva az ilyesmihez. De annyira beleélem magam, annyira imádom, hogy mindig mást kell mutatnom magamból, hogy egyáltalán nem érzem azt, hogy elfáradnék" - mesélte a bulvárlapnak.

Csobot Adél esett ki az X-Faktorból!http://www.life.hu/legykepben/20121215-csobot-adel-esett-ki-az-xfaktor-tehetsegkutato-dontojebol-antal-timi.htmlCsaládi titkot fecsegett ki Csobot Adélhttp://www.life.hu/legykepben/20121214-xfaktor-csobot-adel-csaladi-titkot-fecsegett-ki-a-mezeskalacs-receptjet.htmlNincs energiája a szerelemre Csobot Adélnakhttp://www.life.hu/legykepben/20121211-csobot-adelnak-az-xfaktor-enekesenek-nincs-eleg-ideje-es.htmlCsobot Adél és Istenes Bence a kapcsolatukról nyilatkozotthttp://www.life.hu/szeress/20121207-csobot-adel-az-xfaktor-dontose-es-istenes-bence-musorvezeto-a.htmlAz RTL Klub sztárjába szerelmes Csobot Adélhttp://www.life.hu/legykepben/20121206-csobot-adel-az-xfaktor-versenyzoje-istenes-bence-az-rtl-klub.htmlVéres karmolások és kék-zöld foltok csúfítják Csobot Adélthttp://www.life.hu/legykepben/20121204-csobot-adelt-az-xfaktor-dontoset-veres-karmolasok-es-kekzold-foltok.htmlFelejthetetlen sminkbaki az X-Faktorban - Leénekelte magáról a rúzst Csobot Adélhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20121022-csobot-adel-az-xfaktor-2012-dontose-smink-bakit-vetett-elmaszatolodott.htmlFény derült Csobot Adél titkára: a testét is latba vetette már a siker érdekébenhttp://www.life.hu/legykepben/20121010-csobot-adel-az-xfaktor-sztarja-tobbszoros-szepsegkiralyno.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.