Harry Styles One Direction Taylor Swift LifeNight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A One Direction fiúbanda tagjának, Harry Stylesnak minden esélye megvan arra, hogy ő legyen az álomgyár új Casanovája.

A tizennyolc éves fiú a napokban adta ki az útját a nála pár évvel idősebb popsztárnak, Taylor Swiftnek. A lány kiborult a szakítástól, Harry azonban él és virul. A srác a szakítás óta is bulizik és nyaralgat, a lesifotósok pedig természetesen készítettek róla néhány képet. Harryben annyi vagányság van mindössze, hogy már harminc különböző tetoválás díszíti a kisfiús, cseppet sem kisportolt testét. A pattanásos testű tiniben semmi csábító nincs, de valamiért mégis ő a fiatal lányok legújabb bálványa. És már megvolt az első nagy "dobása" - lapátra tette Amerika kedvenc fiatal énekesnőjét -, így a női rajongók már természetesen a lábai előtt hevernek. A sztárról készült friss, félmeztelen fotókat itt nézheted meg.

Barátok közt: emlékezetes szereplőcserékhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130107-a-legemlekezetesebb-szereplocserek-a-baratok-kozt-cimu-sorozatban.htmlMeztelenkedő pasi lett 2012 legszexibbje (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20130104-channing-tatum-szinesz-es-mila-kunis-szineszno-volt-2012ben-a.htmlSztárpárok, akik jól mutatnának együtthttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130104-szerelem-mozi-szorakozas-alom-sztarparok-akik-jol-mutatnanak-egyutt.htmlÚjabb sikerműsor ér végethttp://www.life.hu/szorakozz/20130106-leall-a-maradj-talpon-is-az-mtvn-gundel-takacs-gabor.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.