Pszichiátriára került az RTL Klub sztárja - Heti bulvárkoktél

Détár Enikő Csobot Adél Katalin hercegnő Reese Witherspoon Orosz Barbara Pamela Anderson Bulvárkoktél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a hét sem múlhatott el villantások nélkül. Az egyik legdögösebb magyar műsorvezető menyasszony lett, és meglepő dolog derült ki a TV2 új sztárjáról is. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Egy nehéz időszak után

Détár Enikő kemény heteken van túl: a színésznő imádott édesanyja elvesztése után egy kórház pszichiátriai osztályára került. Enikő ma már újra otthonában pihenhet. A TV2 új sztárja, Csillag László is nehéz időszakon van túl. A Bűnök és szerelmek szereplője 52 évesen lett munkanélküli. Az amatőr színész, miután utcára került, évekig dolgozott szakmunkásként és biztonsági őrként, mire végre újra el tudott helyezkedni és szerepet kapott a TV2 legújabb napi sorozatában. A férfi vallomását élete nehéz időszakáról itt olvashatod.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Lánykérés és szerelem a köbön

A héten Orosz Barbara újságolta el, hogy az ünnepek alatt menyasszony lett. A vörös szépség azt is elárulta, mikorra tervezik a lakodalmat, sőt, még a káprázatos eljegyzési gyűrűjét is megmutatta. Csobot Adél szerelmi életéről pedig napvilágot látott néhány pletyka - egyesek szerint a fiatal lány egyszerre három fiúval is kavart. Hogy ebben van-e igazság, arról itt olvashatsz bővebben.

Fotó: Hajdú D. András [origo]
Fotó: Hajdú D. András [origo]

Villantás és születésnap

A még mindig dögös Pamela Anderson kiesett a Sztárok a jégen című műsorból, de előtte mág villantott egyet. A róla készült videót és az ominózus cicimutogatást itt nézheted meg. Katalin hercegnő pedig a héten ünnepelte harmincegyedik születésnapját, ennek alkalmából a Life.hu készített egy színes képsorozatot a hercegnőről. Mi több, megmutatjuk azt a fehérneműt is, melyben anno elcsavarta Vilmos herceg fejét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A család az első?

A szexi fiatal anyuka, Dundika hamarosan kénytelen lesz egyedül hagyni kisfiát. Majka kedvese ugyanis állítólag munkát kapott az RTL II-n, a február végén kezdődő Szombat esti lázban. Erről bővebben itt olvashatsz. Reese Witherspoon azonban már könnyebb helyzetben van. A színésznő lánya már kész nő, és hihetetlenül hasonlít gyönyörű édesanyjára. A két szőkeségről itt nézheted meg a legfrissebb fotókat.

Fotó: Just Creative
Fotó: Just Creative

Olvasd el minden nap a legfrissebb sztárhíreket a Life.hu-n!

Ismét a vörös szőnyegen az egykori tinisztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130111-rachael-leigh-cook-megjelent-a-peoples-choice-awards-dijatadon.htmlA kicsi lány, a nagyvilág és az óriási viharhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130110-mozi-film-szorakozas-a-kicsi-lany-a-nagyvilag-es.htmlLedobta ruháit Charlotte Gainsbourghttp://www.life.hu/szorakozz/20130110-meztelenre-vetkozott-pete-doherty-zenesz-es-szinesz-kedveert-charlotte-gainsburg.htmlMegvannak az Oscar-díjra jelöltek! A Lincoln és a Pi élete kapta a legtöbb jelölésthttp://www.life.hu/szorakozz/20130110-oscardijra-jeloltek-listaja-a-lincoln-es-a-pi-elete-kapta.htmlAz X-Factor újabb mentora száll ki a műsorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130110-britney-spears-es-la-reid-is-kiszall-az-xfactorbol.htmlŐk a sztárvilág legrémesebb szülőihttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130109-sztar-mozi-film-szorakozas-ok-a-sztarvilag-legremesebb-szuloi.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.