Kylie Minogue visszavonulás menedzser énekesnő popsztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokkolta a rajongókat a hír, hogy a tavaly a zeneiparban eltöltött 25 évét ünneplő világsztár, Kylie Minogue egyik pillanatról a másikra bejelentette, hogy visszavonul a zenétől és kirúgta a menedzserét is.

2012 Kylie Minogue és a rajongói számára is az ünneplésről szólt: az énekesnő karrierje 25 évvel ezelőtt indult be - ennek örömére a Life.hu is készített egy összeállítást. A nagy ünneplés után, zenei karrierje 26. évében, Kylie egyszer csak úgy döntött, befejezi az egészet, elege van a zenéből és a menedzseréből is.

AFP
AFP

Terry Blamey nem egyszerű menedzser, hiszen ő volt az, aki a 19 éves énekesnőt bevezette a showbiznisz világába. A Sunday Mirror szerint a most 44 éves ausztrál énekesnőnek elege lett az apja és a menedzsere közötti feszültségből, akiknek más-más véleménye volt arról, merre kellene tartania Kylie karrierjének. A bulvárlapnak nyilatkozó forrás szerint az énekesnőnek elege van a nyomásból, ami a zenei karrierrel együtt jár. Most már inkább saját magára és a filmes karrierjére koncentrálna, miután az életéből 25 évet a zenének szentelt és popsztárként mindent elért, amit csak lehet. Ha érdekel, milyen színésznő Kylie, nézz meg egy tavaly készült rövidfilmet, amelynek ő a főszereplője!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.