Fiatal táncosfiútól virult ki Toncsi

fogyás Bálint Antónia tánc Szombat esti láz Angyal András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bálint Antónia fantasztikus formában van testileg és lelkileg! És mindez Angyal Andrásnak, a Szombat Esti Láz-béli partnerének köszönhető.

A páros naponta több órát koptatja a parkettet, hogy ha elkezdődik a műsor, majd lenyűgözzék a közönséget - írja a Blikk. András pedig a száját is koptatja, mert folyamatosan záporoznak a bókok a fiú szájából, amit Toncsi meg is érdemel, hiszen négy hét alatt nyolc kilótól sikerült megszabadulnia.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Jelenleg nem hiányzik egy férfi az életemből. Jelentkezők persze akadnak szép számmal, de egyelőre időm se lenne arra, hogy szerelmes legyek. Sőt nem is szeretném, hogy bárki elterelje a figyelmemet a táncról" - jelentette ki Bálint Antónia. De hozzátette, hogy végtelenül boldog, hogy András mellette van, de egyelőre többről nem tud beszámolni.

"Naponta több órát töltünk együtt, természetes, hogy kialakul valamilyen kapcsolat. Örülök annak, hogy mellettem van, sokat beszélgetünk egymással, megismerjük egymás életét. Ráadásul, ha segítő férfi kézre van szükségem, akkor is számíthatok rá. De számomra ez most tökéletesen elég. Nem vágyom mélyebb érzelmi kapcsolatra, Andris férfiként most épp annyira van jelen az életemben, amennyire erre szükségem van" - mondta a Blikknek Antónia.

Toncsi ellenérzései érthetőek, hiszen egykori férjével Földes-Szabó Lászlóval a ami napig pereskednek, és azóta sem találja az igaz szerelmet. A szépség Szily Nórának vallott őszintén problémáiról.

Újra együtt a Destiny|s Childhttp://www.life.hu/szorakozz/20130204-beyonce-amerikai-enekesno-a-destinys-childdal-lepett-fel-a-super.htmlTélűzés busókkal, jazz és kulináriahttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130201-buli-fesztival-program-programajanlo-februarra.htmlUnalomba fulladt A Dal első adásahttp://www.life.hu/szorakozz/20130202-a-dal-az-eurovizios-dalfesztival-elso-valogatoja-unalomba-fulladt.htmlTerhes sztárok és szörnyű döntések - Bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20130202-a-life-heti-bulvarkoktelja-voice-pal-denes-terhesseg-divat-mellbimbo.htmlAz újságírónő Sharon Stone pillanatahttp://www.life.hu/szorakozz/20130131-sharon-stone-pillanatot-okozott-az-ujsagirono-a-szerb-miniszterelnoknek-interju.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.