szexbotrány rajongó szex humorista Jason Manford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem bír magával Jason Manford. A népszerű angol humorista már korábban is keveredett szexbotrányba, és csak két évet kellett várnunk, hogy újra rosszalkodjon.

A nős humorista egy hölgyrajongóval váltott szexuálisan túlfűtött üzeneteket az interneten. Manford állítólag még egy topleszképet is kapott a 32 éves nőtől, akivel 2011 novembere és 2012 márciusa között több száz levelet váltott. Az ominózus kapcsolat azonban most januárban folytatódott.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook

A nő egyik barátja szerint a rajongó nagyon meglepődött a férfi levelein: "Eleinte teljesen ártatlanok voltak az üzenetei, de aztán elkezdte mindenféle beceneveken szólítani, például a szeretőjének nevezte."

Jasonnek két évvel ezelőtt azért kellett otthagynia a BBC műsorát, mert a rajongóknak szexuális tartalmú üzeneteket írogatott. A férfi akkor megfogadta, hogy örökké jó férj lesz, ám az örökké nem tartott sokáig...

A humorista szóvivője egyelőre nem reagált a hírekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.