műsorvezető Reflektor magazin Mádai Vivien sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő estétől Pintér Adrienn - közismert nevén Ada - vezeti az RTL Klub népszerű magazinműsorát, a Reflektort. Mádai Vivien pedig távozik a műsorból - tudta meg a Life.hu.

Vivien és az RTL Klub közös megegyezéssel válnak el egymástól.

Forrás: RTL Klub sajtóklub
Forrás: RTL Klub sajtóklub



"A Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója vagyok, és jelenleg a diplomamunkámon dolgozom, amit szeretnék minél magasabb színvonalon teljesíteni, így a közeljövőben elsősorban a tanulmányaimra szeretnék koncentrálni" - nyilatkozta Vivien. Mádai Vivien ugyanakkor nem zárkózik el teljesen a média világától, nyitott az új feladatokra, melyek nagy valószínűséggel hamarosan meg is találják a tehetséges, fiatal lányt. Adának nem fog gondot okozni a műsorvezetés, ugyanis a kétgyermekes anyuka komoly televíziós tapasztalatot tudhat maga mögött, hiszen évekig vezette az első magyar zenecsatorna több, közismert műsorát is.

A Life.hu-nak nemrég még így nyilatkozott elhízásáról és esetleges kirúgásáról az RTL-től Mádai Vivien:


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.