Gundel Takács Gábor Novodomszky Éva ByeAlex A Dal Radics Gigi Vastag Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos szőke műsorvezető gyorsan megszabadult lábbelijétől A Dal döntője után.

Novodomszky Éva elárulta a Life.hu riporterének, hogy a férje mit szólt a szexi lila ruhájához. De ByeAlex is megszólalt a győzelme után, Vastag Tomi pedig nagylelkű ígéretet tett a rajongóinak.

Amerikában korona került Zimány Linda fejérehttp://www.life.hu/legykepben/20130303-zimany-linda-ismet-szepsegkiralyno-lett-amerikaban-a-hawaiiantropic-szepsegversenyen.htmlSzulák Andrea: "Nem szeret minket a zsűri"http://www.life.hu/legykepben/20130301-szulak-andrea-a-nagy-duett-sztarja-ugy-erzi-hogy-nem.htmlMindenhol önmagát promózza Vastag Tomihttp://www.life.hu/legykepben/20130302-vastag-tamas-az-xfaktor-egykori-versenyzoje-onmagat-promozza.htmlNagymamája életéért aggódik Csézyhttp://www.life.hu/legykepben/20130301-csezy-a-nagy-duett-sztarja-nagymamaja-eleteert-aggodik.htmlÖrdög Nóri csipkébe öltöztette pocakjáthttp://www.life.hu/legykepben/20130302-ordog-nori-lettaz-ev-musorvezetoje-az-ev-embere-dijatadon.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.