Elvált és küzd a kilókkal a szöszi sorozatsztár

diéta Jennie Garth válás Peter Facinelli drasztikus egészség fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon szenved Jennie Garth. A szőke színésznő tavaly vált el szexi férjétől, az Alkonyat Carlisle dokijától, majd kőkemény fogyókúrába kezdett, hogy leadja felesleges kilóit. Saját bevallása szerint minden nap megküzd a sikerért.

"Karcsúnak maradni nagy kihívás, amivel minden nap meg kell küzdened" - így fakadt ki Jennie Garth a minap. A 40 éves színésznő nehéz időszakon van túl: 11 év házasság után tavaly vált Peter Facinellitől, az Alkonyat filmek Carlisle Cullenjétől. Jennie azonban a válás és három gyerekszülés után is tartani akarta a formáját. Ezért durva fogyókúrába vágott bele.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A Beverly Hills 90210 egykori sztárja rendszeresen tornázik, és a kutyájával fut. Bevallotta, hogy számára az a legnagyobb áldozat, hogy le kell mondania szenvedélyéről, a fehér csoki majszolásáról. Jennie, mi abszolút megértünk! A szőke szépségre egyébként azóta ismét rátalált a szerelem: a Big Gigantic dobosába, Jeremy Salkenbe zúgott bele.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.