Sajnos mégsincs jobban Cipő

kóma Republic Cipő Bódi László sztár énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármennyire szeretnénk, sajnos nem igaz a hír, hogy Cipő felébredt volna a kómából. A pletykát a Republic zenekar menedzsere cáfolta.

Felröppent a hír, hogy Cipő állapota javult, és az énekes kinyitotta a szemét, mozgatta a kezét és segítség nélkül is lélegzett néhány órán át. Sajnos azonban a jó hír nem igaz. "Cipő állapotában jelen tudásunk szerint semmiféle orvosilag is megalapozott változás nem következett be; sem jó, sem rossz irányban. Természetesen azonban mindannyian reménykedünk a felépülésében. Újabb hírekkel csak hétfőn, az orvosi konzílium után tudunk szolgálni" - nyilatkozta a Life.hu-nak Abella Miklós, a Republic zenekar menedzsere.

Forrás: MTI/Kollányi Péter
Forrás: MTI/Kollányi Péter

Eközben nemcsak a rajongók és a barátok, de még a sztárok is drukkolnak Cipő felépüléséért. A szintén szívbetegséggel küzdő Majka a legnagyobb közösségi oldalon írt biztató üzenetet az énekesnek: "Ma viszont azt olvasom, hogy Cipő kinyitotta a szemét és mozgatja a végtagjait! Az elmúlt 11 évben, mióta a fene nagy sztárvilágban mozgok még soha nem találkoztam vele! Se rendezvényen, se az utcán, se koncerten... Olyan távol vagyunk egymástól minden értelemben, mint Makó Jeruzsálemtől, most mégis úgy szurkolok neki, mintha nagyon közeli barátok lennénk!!! Hajrá, haver!!!!"

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Sztármamák a strandon - Heti bulvárkoktélhttp://www.life.hu/szorakozz/20130308-a-lifehu-heti-bulvarkokteljaban-szerepel-csisztu-zsuzsa-katalin-hercegno-carmen.htmlElvált és küzd a kilókkal a szöszi sorozatsztárhttp://www.life.hu/szorakozz/20130308-jennie-garth-sorozatsztar-kinszenvedve-tudja-megorizni-alakjat.htmlDrámai dolog történt Kelly Osbourne-nalhttp://www.life.hu/szorakozz/20130308-kelly-osbournenak-rohama-volt-korhazba-kerult.htmlEzt mindenkinek tudnia kell a nőkről!http://www.life.hu/szorakozz/20130308-osszeszedtunk-nehany-tenyt-a-nokrol-amit-mindenkinek-tudnia-kell.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.