Vastag Csaba LifeNight tánc Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vastag Csaba nem mostanában kezdett táncolni.

Az X-Faktor győzteséről előkerült egy videó még 1999-ből. Csaba akkor részt vett egy táncversenyen, a műsort pedig szerencsére megörökítették. Ez nagy előny Csaba számára, és meg is látszik, hogy nem idegen számára a mozgás: mostanában a Szombat Esti Lázban remekül szerepel a partnerével. Ha kíváncsi vagy, hogy ropta a zenész 1999-ben, nézd meg a videót a blogon itt.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu
Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Palvin Barbi cigánykerekezett, miután díjat kapotthttp://www.life.hu/szorakozz/20130321-palvin-barbara-magyar-modell-ciganykerekezett-a-glamour-women-of-the.htmlPopórázó táncőrületek, amik felforgatták a világothttp://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20130321-szorakozas-zene-tanc-poporazo-tancoruletek-amik-felforgattak-a-vilagot.htmlA Disney-hercegnő bikiniben kokainozik (18+)http://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130320-spring-breakers-a-disneyhercegno-bikiniben-kokainozik.htmlMetrózott Katalin hercegnő és a királynőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130320-katalin-hercegno-es-ii-erzsebet-brit-kiralyno-a-baker-streeti.htmlMinden édes és ehető egy londoni hotelbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20130320-sutemeny-hotel-nyilik-holnap-londonban-egy-napra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.