Undorítóan csókol Brad Pitt

csók színésznő színész Interjú a vámpírral gusztustalan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hittük volna, hogy van olyan lány a világon, akit kiábrándít egy csók Brad Pitt-tel. Pedig Kirsten Dunst kikotyogta: egyik legkellemetlenebb élménye volt ez. Azért szívesen lettünk volna a helyében!

Milyen finnyás ez a Kirsten Dunst! A szőke színésznő kitálalt. Szó szerint azt mondta: gusztustalan volt Brad Pitt-tel csókolózni. Őszintén szólva, nem ezt a reakciót várja az ember, pláne, ha a szóban forgó pasi a világ egyik legszexisebb sztárja.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kirsten Dunst szerint a csók nem volt finom, épp ellenkezőleg: megharapta őt kollégája. Ezek szerint ő is rágcsáló típus - ez az egyike azoknak a csókfajtáknak, amelyektől frászt kapunk. A színésznő még 1994-ben élte át ezt a kellemetlen élményt Braddel az Interjú a vámpírral című filmben. Azóta bizonyára sokat fejlődött már a hollywoodi nagyágyú technikája, akiről egy szuper szexi képösszeállítást meg is nézhetsz a Napi hím oldalon.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.