X-Faktor Beatrice mentorok kilépés Keresztes Ildikó Malek Miklós Geszti Péter Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszáll az X-Faktorból Nagy Feró. Állítólag azért lép ki, mert a mentorálás mellett nem maradt ideje saját koncertjeire és családjára.

Elege lett az X-Faktorból Nagy Ferónak. A Beatrice frontembere három széria után otthagyja mentori székét, mert a tehetségkutató mellett nem maradt ideje koncertezésre, amivel most igen jól keres - írja a Bors. Úgy fogalmazott: "most nem érzem magamban azt a vágyat, hogy szívesen ott lennék. Ettől függetlenül szeretem a stábot, családtagként tekintek rájuk."

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Nagy Feró

Feró távozásának lehet egy másik oka is: a lap úgy tudja, hogy a csatorna vezetősége a zsűritagok teljes lecserélésén gondolkodik, vagyis az énekes csak elébe ment saját menesztésének. Malek Miklós lelépése még tavaly decemberben kiderült. Keresztes Ildikó pedig egy hónapja jelentette be kilépését.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Itt még együtt: Geszti Péter, Malek Miklós, Keresztes Ildikó, Nagy Feró

Így Geszti Péternek is mennie kell, tehát egy vadiúj mentorgárda állhat fel a negyedik show-ra. Az X-Faktor kreatív főszerkesztője, Schiwert-Takács László nem cáfolta az újság értesülését. Azt mondta: "egyelőre azonban csak fejben sakkozunk a lehetséges nevekkel, még korai lenne erről beszélni." Nemcsak a zsűri lesz új, hiszen a szülési szabadságát töltő Ördög Nóra helyét is más műsorvezető veszi át.

Rajongója öltözteti Nagy Feróthttp://www.life.hu/legykepben/20130220-nagy-ferot-a-beatrice-frontemberet-egyik-rajongoja-latja-el-pirospottyos.htmlJól jönne a vérfrissítés - Nagy Feró is kiszáll az X-Faktorból?http://www.life.hu/szorakozz/20121218-malek-miklos-otthagyja-az-xfaktort-es-nagy-fero-is-kiszall.htmlNem folytatja az X-Faktort Keresztes Ildikó?http://www.life.hu/legykepben/20130227-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-nem-biztos-abban-hogy-folytatja.htmlCserbenhagyta kollégáit Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/legykepben/20130215-keresztes-ildiko-az-xfaktor-mentora-cserben-hagyta-kollegait-nem-ment.htmlBefejezte! Malek Miklós otthagyja az X-Faktorthttp://www.life.hu/szorakozz/20121217-malek-miklos-mentor-otthagyja-az-xfaktort.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.