Rubint Réka meglepetés Monte Carlo Schobert Norbert ATP születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási meglepetést szervezett Schobert Norbi negyvenkettedik születésnapjára felesége. Rubint Réka befizette egy monte-carlói útra, és vett két jegyet a világ egyik legrangosabb tenisztornájára is - írja a Bors. Bőkezű volt.

Alaposan kitett magáért Rubint Réka. Férjét, Schobert Norbit negyvenkettedik születésnapjára egy romantikus monte-carlói úttal lepte meg. Itt az azonban nem állt meg: mivel Norbi nagy teniszrajongó, a világ legrangosabb sporteseményére, az ATP-tornára is szerzett jegyeket.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Norbi semmit nem sejtett a meglepetésről. "Óriási Nadal-rajongó vagyok, és magam is teniszezem, amikor csak tehetem, így el sem tudtam volna képzelni ennél szebb születésnapi ajándékot" - lelkendezett Norbi. "Az ATP-torna a világ egyik legrangosabb teniszversenye, így még jegyet szerezni sem könnyű rá" - tette hozzá. Csak egyet sajnál: vasárnap már haza kell jönniük.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.