Eurovíziós Dalfesztivál döntő ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar siker - ByeAlex ott van az Eurovízió döntőjében a "Kedvesem" című slágerével. Gratulálunk!

A csütörtöki elődöntőn kiderült, hogy a népszerű magyar énekes is ott lesz az Eurovíziós Dalfesztviál szombati döntőjében. ByeAlex mellett bekerült még többek között Románi, Örményország, Finnország és Izland is.

Fotó: Sander Hesterman (EBU)/www.eurovision.tv
Fotó: Sander Hesterman (EBU)/www.eurovision.tv

A zenész nemrég a Life.hu-n Szily Nórának mesélt a vágyairól és arról, hogyan viselte a hazai győzelme után a sok kiritkát és dícséretet. Úgy tűnik, a zenész jól tette, hogy magára figyelt az elődöntő előtt, mert a közönség nagyon szerette a fülbemászó dallamokat, még annak ellenére is, hogy ByeAlex magyarul énekel Malmöben.

Félmeztelenül pózol Nádai Anikóhttp://www.life.hu/szorakozz/20130516-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-nadai-aniko-felmeztelenul-pozol.htmlIlyen az igaz barátsághttp://www.life.hu/szorakozz/20130516-lilyt-a-cuki-vak-dan-dogot-mindenhova-elkiseri-ebtarsa.htmlNevetve mondta be a halálhírt Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/szorakozz/20130516-demcsak-zsuzsa-a-tv2-reggeli-musoraban-nevetgelve-mondta-be-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.