Szertartás közben flashmobozott a pár

flashmob esküvő LifeNight menyasszony násznép tánc vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges és emlékezetes esküvőt akart az angol pár, ezért perdültek táncra a fogadalomtétel után.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az esküvői flashmobok, amikor a násznép egy váratlan pillanatban táncra perdül.

Az alábbi videó egy angol pár templomi szertartása közben készült. Gary és Tracy Richardson nem akart sokat várni az első férj-feleség táncig: rögtön a fogadalomtétel után táncra perdült.

A pár a kezdetektől biztos volt benne, hogy valami különlegeset szeretnének az esküvőjükre, de úgy, hogy közben ragaszkodnak a hagyományokhoz. Meglepő módon épp a tiszteletes tanácsolta nekik a flashmobot, ami azonnal megtetszett az ifjú párnak.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!




Itthon is házasodnak az esküvőturistákhttp://www.life.hu/szeress/20130620-a-brit-eskuvoturista-paros-alex-es-lisa-magyarorszagon-is-osszehazasodik.htmlPink álom, zöld lagzi - Te milyen esküvőre vágysz?http://www.life.hu/legytrendi/20130612-mit-uzen-az-eskuvod-a-szinek-ereje-pink-zold-szurke.html3 tökéletes összeállítás, ha esküvőre vagy hivataloshttp://www.life.hu/legytrendi/20130508-ilyen-ruhakat-viselhetunk-az-eskuvokon-ha-vendegek-vagyunk.htmlEsküvő lesz, vőlegény még nincshttp://www.life.hu/szeress/20130509-lifenight-az-eskuvo-mar-keszen-all-volegenye-azonban-meg-nincs.htmlElbűvölő sminkek és frizurák esküvőrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130507-takacs-nora-szakertoi-level-smink-es-frizura-szepsegtippek-eskuvore-.htmlA világ leghíresebb esküvői ruháihttp://www.life.hu/legytrendi/20130424-a-vilag-leghiresebb-eskuvoi-ruhai-kate-moss-katalin-hercegno-grace.html2013-as esküvői trend, amely téged is elvarázsolhttp://www.life.hu/legytrendi/20130430-2013as-eskuvoi-trend-az-1920as-evek.htmlExe miatt fújta le az esküvőjét Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/szeress/20130502-jennifer-aniston-szineszno-volt-kedvese-brad-pitt-miatt-halasztotta-el.htmlSzabó Győző celebrálta Pataki Zita esküvőjéthttp://www.life.hu/legykepben/20130426-pataki-zita-az-rtl-klub-idojosa-duplan-unnepelt-eskuvojen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.