Kerényi Miklós Máté színész Muri Enikő szerelem sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, igazi szerelmi szappanoperává vált Muri Enikő és Kerényi Miklós Máté párkapcsolata. Mint kiderült, Máté egykori kedvese, Felméry Lili az Operaház egyik táncosával keveredett intim viszonyba, és emiatt futott zátonyra a kapcsolatuk, ezért léphetett be a képbe egy negyedik, vagyis az X-Faktor egykori versenyzője.

Kerényi Miklós Máté és Felméry Lili kapcsolatát a hírek szerint az mérgezte meg, hogy a fiatal színésznő az Operaház egyik táncosával, Máté testvérének, Dávidnak a kollégájával lépett félre. Nem csoda, hogy a színész megszakította a kapcsolatot és Muri Enikő oldalán keresett vigaszt, akivel a Ghost című musical próbái során melegedett össze. Kerényi Miklós Máté bevallotta, hogy több van köztük barátságnál, ugyanakkor azt sem zárta ki, hogy rendeződhet kapcsolata egykori barátnőjével, Felméry Lilivel - írja a Blikk.

Fotó: Debreczeni Zita
Fotó: Debreczeni Zita

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.