Születés trónörökös Katalin hercegnő hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas tömeg és a média munkatársai előtt először mutatta meg kisfiát Katalin hercegnő és Vilmos herceg.

Katalin és Vilmos a St. Mary's Kórház kapuján kilépve mutatta meg először a nagyvilágnak a kisfiút, aki hétfőn született. A hercegnő rendkívül jó állapotban van, csinos kék ruhában mosolygott karján az aprósággal, szinte hihetetlen, hogy tegnap adott életet a kisfiúnak.

Íme a régen várt trónörökös, akinek a nevére még várnunk kell, de a horoszkópját már ismerjük.

AFP
AFP

Kattints a képre, és nézz meg még több cuki fotót a piciről és a boldog szülőkről!

Videó is készült arról a néhány percről, amikor Katalin és Vilmos először mutatta meg a picit a nyilvánosság előtt:


Megvan Kim Cattrall fiatal utódjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130723-lindsey-gort-alakitja-majd-samantha-jonest-a-carrie-naplojanak-masodik.htmlHalála után kap csillagot Peter Falkhttp://www.life.hu/szorakozz/20130723-peter-falk-szinesz-posztumusz-csillagot-kap-hollywoodban-a-hiressegek-setanyan.html24 óra Párizsban? - Ezt nézd meg!http://www.life.hu/szorakozz/programok/20130718-szorakozas-program-utazas-24-ora-parizsban-ezt-feltetlenul-nezd.htmlCsupa szem és kifacsart testekhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130722-muveszet-kiallitas-szorakozas-egon-schiele-torz-mosolyok-kifacsart-testek.htmlSzűz fiúkkal szexel az ötgyermekes anyahttp://www.life.hu/szorakozz/20130722-egy-otgyerekes-brit-no-jackie-oakes-csak-fiatal-foleg-szuz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.