Heti babyboom a sztárvilágban - Bulvárkoktél

Születés trónörökös Katalin hercegnő színész Vilmos herceg hercegi pár Budapest Javier Bardem Penelope Cruz Russel Crowe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten a kis György herceg születése minden más hírt letaszított a trónról. Katalin és Vilmos kisfia még nincs egyhetes, mégis lázban tartja az egész világot. A héten több sztárbébi is született, így az ő érkezésüket is csokorba szedtük. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

Mindenki lélegzetvisszafojtva várta, hogy megszülessen végre a királyi baba. Katalin végül július 22-én, londoni idő szerint délután 16 óra 24 perckor, 3,8 kilogrammal hozta világra a trónörököst, aki a György Sándor Lajos nevet kapta. A hercegi pár kedden délután meg is mutatta a picit a nyilvánosság előtt. Katalin, annak ellenére, hogy alig 24 órával korábban szült, sugárzott és ahogy mindig, most is gyönyörű volt. Erzsébet királynő pedig szerdán találkozott először dédunokájával.

AFP
AFP

Nézz további képeket erről a tündéri kisbabáról itt!

A brit birodalomtól távol megérkezett Javier Bardem és Penélope Cruz kisbabája is. A színésznő ugyanazon a napon hozta világra gyermekét, mint Kate, viszont jóval kisebb közönség előtt. A kislány nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, a sztárpár kétéves kisfia, Leo azonban nagyon örül, hogy kistestvért kapott.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Több hazai híresség is szülővé vált ezen a héten. "Hahó, nagyvilág! Patrick Fazzolari vagyok. 2013. 07. 20-án bújtam ki anya pocakjából. Mindketten jól vagyunk, és nem tudunk betelni egymással, de apával és nagyival is hasonló a helyzet" - tette közzé közösségi oldalán Szögeczki Ági, avagy VV Ágica, amikor megszületett első gyermeke. Apa lett Walkó Csaba is, a Compact Disco énekese. Kisfia, Milán egy héttel a kiírt időpont előtt született meg, de szerencsére a baba és a mama is jól vannak.

"Egy hónappal ezelőtt az én drága uram rám parancsolt, hogy menjek el egy áruházba és vegyek magamnak akármit, mert már fél éve nem voltam sehol egyedül" - nyilatkozta Peller Mariann, aki fél éve adott életet első gyermekének, Kornélnak, de azóta nem nagyon mozdult ki otthonról és a nyilvánosságtól is távol tartotta magát.

Nem csak azoknak a sztároknak változott meg az életük, akik szülői feladatok elé néznek. Varga Viktor énekes például barátnőjével, Cinthya Dictatorral indiai zarándokútra megy, de VV Gigi is elhagyja Magyarországot. Az egykori villalakó továbbra is csak külföldön tudja elképzelni az életét, de most nem valamelyik napfényes, pálmafás, tengerparti országba vágyik, hanem saját vállalkozást indítana Angliában. Reméljük, hogy távol az otthonától Gigi is eléri majd a céljait, ahogy azt Gina Hargitay is tette. A Kingstonban élő lány ereiben ugyanis magyar vér csörgedezik. A 18 éves, egzotikus szépséget a héten Jamaica legszebbjének választották. Gratulálunk, Gina!

AFP
AFP

Miközben mi a távoli Jamaicában jártunk, addig Russell Crowe hazánkba látogatott. "Budapest, micsoda kiváltság volt itt tölteni egy napot. Talán most láttam először a Dunát. Gyönyörű hely, és olyan barátságos. Viszlát!" - írta a Twitteren a színész, aki titokban tett látogatást a fővárosunkban, így sajnos esélyünk sem volt összefutni vele.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is!


Cikkek, információk, nyereményjátékok, szavazások, horoszkópok és galériák. Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, ha nem akarsz lemaradni semmiről!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS A LIFE.HU OLDAL!



Kocsmatárlatok - Kiállítás nedűvelhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20130723-szorakozas-program-szabadido-kocsmatarlatok-hol-lehet-egy-pohar.htmlHugh Jackman visszavonulhttp://www.life.hu/szorakozz/20130726-hugh-jackman-visszavonul-es-szunetelteti-szineszi-karrierjet-mert-tul-sokat.htmlKiadja emlékiratait Roman Polanski áldozatahttp://www.life.hu/szorakozz/20130725-kiadja-emlekiratait-roman-polanski-aldozata-samantha-geimernek-akit-35-evvel.htmlMick Jagger 70 éveshttp://www.life.hu/szorakozz/20130725-julius-26an-unnepli-hetvenedik-szuletesnapjat-sir-mick-jagger-angol-rockzenesz.htmlRyan Gosling is szerepel a Star Wars folytatásában?http://www.life.hu/szorakozz/20130725-ryan-gosling-amerikai-szinesz-es-zac-efron-amerikai-szinesz-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.