Katalin hercegnő hercegnő Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő, Vilmos brit herceg felesége kisfiuk születése után első alkalommal szeptemberben egy estére kimenőt engedélyez magának, hogy részt vegyen egy alapítványi ünnepségen.

A hercegi pár szeptember 12-én egy vadállatok védelmével foglalkozó szervezet estélyén vesz részt a brit királyi udvar csütörtöki közlése szerint. Vilmos herceg a Tusk Trust nevű szervezet fővédnöke. A pár első gyermeke, György Sándor Lajos herceg július 22-én jött a világra, egy nappal születése után mutatták be szülei a világnak. Azóta a 31 éves anya nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, míg férje, Vilmos herceg több eseményen is részt vett és kéthetes szünet után pilótaként újra munkába állt.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Vilmos herceg szerdán jelentette be, hogy szeptemberben feladja munkáját a walesi királyi légierőnél. Egyelőre nem tudni, hű marad-e a hadsereghez, és a jövőben hova költözik a családja.

Forrás: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.