Brad Pitt forgatás felirat arab Sydney Angelina Jolie tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb szerzeménnyel gazdagodott a színésznő bőre, amelyet szemfüles rajongók szúrtak ki Sydney-ben.

Tetováláslázban ég a sztárvilág? Nemrég David Beckham váltotta be a feleségétől kapott tetoválószalonba szóló utalványát, előtte pedig Cheryl Cole díszíttette hatalmas rózsákkal a fenekét. A képek tanúsága szerint pedig Angelina Jolie is varratott magára egy újabbat. A 38 éves színésznő testét eddig 17 tetoválás díszítette, így nem olyan meglepő, hogy újabb motívummal gazdagította magát.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Angelina jobb alsó karját díszíti az arab felirat

A rajongók Sydney-ben szúrták ki a hatgyermekes édesanyát, ahová egy filmforgatás miatt érkezett. A Golden-Globe-díjas színésznő jobb alkarjának belső részére varratta az arab kifejezést, amely a források szerint azt jelenti: "elhatározás". Angelina nem egyedül érkezett a szigetországba. Vele tartott mind a hat gyermeke, akikkel lelkesen járták körbe az ausztrál város nevezetességeit, míg a hírek szerint Brad Pitt jelenleg az Egyesült Királyságban forgatja legújabb filmjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.