Katalin hercegnő Orbán Ráhel Liptai Claudia Nacsa Olivér Andy Vajna Cressida Bonas Bálint Antónia Palácsik Tímea Bulvárkoktél Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ősszel is zajlik az élet a celebvilágban. Orbán Ráhel múlt heti lagzija lázban tartotta a fél országot, Katalin hercegnő először bújt estélyibe a szülése óta, és mozgásba lendültek a magyar celebek is. Íme a Life.hu heti bulvárkoktélja.

A héten sem volt egyszerű a sztárok magánélete. Szebeni István egy nagyon őszinte interjúban mesélte el, mit is érzett, amikor elvesztette a munkáját. Nacsa Olivér a válásáról mesélt: meglepő módon a humorista azt vallotta, hogy életében talán most a legboldogabb. Bencsik Tamara sincs könnyű helyzetben: a dögös énekesnő elismerte, hogy se veled-se nélküled kapcsolatban él kedvesével. Hasonlóan nehéz lehet Rékasi Károlynak is: a Barátok közt sztárja ugyan hazatért feleségéhez, de a színpadon két nővel flörtöl. Liptai Claudia pedig szerzett egy rossz pontot Bálint Antóniánál: a dögös műsorvezetőnő ugyanis a Mr és Mrs - A Sztárpár-show című műsorának felvételén vérig sértette Antóniát és párját, Tereh Istvánt. Azóta Claudia elnézést kért Toncsitól - reméljük, nem marad köztük feszültség. Szerencsére balhéról szó sincs Vajna Tímea és férje háza táján: az újdonsült gerlepár a lakását újítgatja, a fiatal feleség Hollywoodba tart, de gyermekvállalásról egyelőre nem beszélnek.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Katalin hercegnő sem unatkozott a héten. Míg a szépségszakértőket az izgatja, hogy a hercegnő haja már nem olyan fénylő, mint a szülése előtt, Vilmos herceg felesége jobban aggódik Harry herceg párválasztása miatt. Katalin ugyanis nem kedveli túlzottan sógora aktuális barátnőjét, Cressida Bonast, mert a lány féltestvére, Isabella volt az oka annak, hogy 2007-ben egy rövid időre Katalin és Vilmos szakítottak. Meg tudjuk érteni a félelmét! De azért örömre is van oka az újdonsült anyukának: férje ugyanis otthagyja a légierőt, hogy többet lehessen a családjával. Persze programokban eddig sem volt hiány: a napokban Katalin egy fénylő estélyiben mutatta meg magát szülése után először a vörös szőnyegen. Mi már csak arra várunk, hogy egy ilyen alkalommal összefusson Cservenyák Tibor lányával, Viktóriával, aki októberben megy feleségül a holland herceghez.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A héten Orbán Ráhel lagzija is lázba hozta kis országunkat. Mi is figyelemmel kísértük az eseményeket: megmutattuk Ráhel és férje, Tiborc István első közös fotóját, és azt is, hogyan festett messziről a lagzi helyszíne. Áradoztunk a mesés menyasszonyi ruháról és a gyönyörű esküvői cipellőről is. A ruha stílusa például lassan olyan népszerű lesz itthon, mint amilyen két éve Katalin hercegnő kreációja volt.

Fotó: Hajdú D. András - Origo
Fotó: Hajdú D. András - Origo

Még több esküvős fotóért kattints ide!

Ősszel a magyar és a külföldi sztárok is rákattantak a sportra: Caramel életmódváltásra készül, méghozzá azért, mert egy ismert férfimagazin címlapján szeretne szerepelni. Egy másik egykori megasztáros is megváltozott: Szecsődi Kari húsz kilót fogyott az utóbbi időben. Csúcsformában van Ungár Anikó és Deutsch Anita is: mindkét hölgy a sportra esküszik - itt el is árulták, hogy pontosan mi a kedvencük. Miley Cyrus is rengeteget edz - ezért is vetemedett arra, hogy új klipjében anyaszült meztelenül, egy vasgolyón hintázzon. Nem vitás, a tinisztár újra botrányt okozott a megjelenésével.

TV2 press
TV2 press

Hatalmas siker Alföldi könyvehttp://www.life.hu/szorakozz/20130912-alfoldi-robert-szineszrendezo-oneletrajzi-konyvevel-milliokat-keres.html5 írónő, aki igazából férfihttp://www.life.hu/szorakozz/20130912-voltaire-esterhazy-peter-fernando-pessoa-dan-rhodes-marcel-duchamp-.htmlKét kisfiú Supermanhez indul Irakbólhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130911-mozi-film-szorakozas-ket-kisfiu-supermanhez-indul-irakbol.htmlBikiniben rázta magát az X-Factor sztárjahttp://www.life.hu/szorakozz/20130910-bikiniben-lejtett-szexi-tancot-nicole-scherzinger-enekesno-a-brit-xfaktor.htmlFriderikusz Sándor újra műsort vezethttp://www.life.hu/szorakozz/20130911-friderikusz-sandor-a-sztarban-sztar-cimu-tv2es-zenei-show-musorvezetoje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.