Katalin húgával mulatott Harry és Vilmos herceg

esküvő Pippa Middleton eljegyzés Katalin hercegnő Egyesült Királyság Vilmos herceg mulatozás György herceg Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katalin hercegnő a kis trónörökösre vigyázott, Cressida Bonas azonban ismeretlen okból mulasztotta el Lady Laura Marsham és James Meade esküvőjét.

Se Vilmos felesége, Katalin hercegnő, se Harry kedvese, Cressida Bonas nem tudott részt venni Lady Laura Marsham és James Meade esküvőjén, amelyen a brit közélet színe-java ott volt. Nem meglepő hát, hogy ismét Katalin húga, Pippa Middleton került reflektorfénybe a nagy eseményen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Nem csak a Tabitha Webb által tervezett kék csipkeruhája miatt szegeződött minden szem a hercegnő húgára. Nemrég ugyanis felröppent a hír, miszerint Pippát eljegyezte brókerként dolgozó barátja, Nico Jackson. Ennek ellenére sem az újdonsült vőlegénynek, sem pedig az állítólagos gyűrűnek nem volt se híre, se hamva. Katalin húgának közeli barátai korábban elárulták, Pippa a születésnapjáig nem szeretné közzétenni a nagy hírt. Lehetséges, hogy ez is csak a terv része lenne?

Öltözz úgy, mint egy sztár: Pippa Middletonhttp://www.life.hu/legytrendi/20130514-oltozz-ugy-mint-egy-sztar-pippa-middleton-divatos-mintas-nadragban.htmlEzért vékonyabb Katalin hercegnő, mint Pippahttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130215-az-elsoszulott-gyermekek-nagyobb-valoszinuseggel-lesznek-cukorbetegek-viszont-magasabbak-es.htmlKevesen kíváncsiak Pippa Middleton buliszervezési tanácsairahttp://www.life.hu/szorakozz/20121116-szorakozas-program-kevesen-kivancsiak-pippa-middleton-buliszervezesi-tanacsaira.htmlA magyar származású üzletemberrel randizott Pippa Middletonhttp://www.life.hu/legykepben/20120903-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-aki-a-magyar-szarmazasu-andre.htmlPippa Middletonnak keményen beszólt a híres divattervezőhttp://www.life.hu/legykepben/20120801-karl-lagerfeld-velemeny-szerint-pippa-middleton-katalin-hercegno-huga-csak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.